Ongeruste mails “van verbaasde artsen en gevaccineerden” over bloedtest na vaccinprik

De Taskforce Vaccinatie heeft de voorbije weken veel ongeruste mails ontvangen over mensen die na vaccinatie geen of amper antistoffen in hun lichaam vonden met een bloedtest.

“We kregen redelijk wat mails van verbaasde artsen en gevaccineerden ”, zegt taskforce-lid Pierre Van Damme (UAntwerpen).

“Zo’n bloedtest gebeurt nu dikwijls naar aanleiding van een check-up door de huisarts. Soms vragen mensen zelf om te checken of het vaccin wel werkt als er toch een bloedafname gebeurt voor iets anders. Dan zijn zij dubbel ongerust wanneer er geen antilichamen gevonden worden.”

Lees het hele artikel hier

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

3 gedachten over “Ongeruste mails “van verbaasde artsen en gevaccineerden” over bloedtest na vaccinprik

 • 7 juni 2021 om 18:31
  Permalink

  en ze kunnen er zich altijd uitpraten,die experts,sluit ze op voor we allemaal vermoord zijn, mentale stoornissen manifesteert zich sneller(naar mijn zien) dan bij mannen, toch wordt dit ingehaald. Veel teveel mensen lopen ook mank. Pas op voor 5G,de frequentie zijn ze geleidelijk aan aan het opdrijven, de druk op mijn hersenpan ook.Tel daarbij dan het bucht die ze inspuiten,die spike eiwitten tasten, volgens de info op jullie site,de bloedaders aan?Ik roep iedereen op de regeltjes opgesteld door moordenaars niet meer te volgen,anders zijn we echt medeplichtig

  Beantwoorden
 • 7 juni 2021 om 18:33
  Permalink

  aanpassing(wel een tekort op dit forum,geen verbeterfunctie)mentale stoornissen bij vrouwen

  Beantwoorden
 • 24 juni 2021 om 03:07
  Permalink

  Het is totaal niet verwonderlijk dat er geen antilichamen gevonden worden.
  Niet verwonderlijk als je weet dat virus/vaccin het immuunsysteem voor altijd uitschakelen wat nooit meer kan werken en daarmee verlies je de belangrijkste functie van ons lichaam!
  De vaccinatie hebben spike-eiwitten die het immuunsysteem overnemen en aanzetten tot nog meer spikes die dan een aanslag plegen op de hersenen, bloedcellen en alle weke delen van ons lichaam en daarmee grote schade kunnen aanrichten. Vandaar de grote hoeveelheid van (ook gezonde) patiënten met een grote reeks van aandoeningen. Door de vaccinatie, een sterke toename van Trombose met bloedklonten en stolsel en zelfs de bloedbarrière van de hersenen doorbreken. Ook daar voor een grote schade verantwoordelijk zijn zoals doof, blind, verlammingen enz. en ook hier trombose in de hersenen.
  Hier stel ik dus 2 dingen duidelijk: 1. immuunsysteem is uitgeschakend en zal nooit meer antilichamen kunnen aanmaken tegen geen enkele aandoening. 2.Oorzaak is de bewust gemaakte en op de mensheid losgelaten virus zonder buitenste eiwitten die NIET bestreden kan worden met vaccinaties. Genezing is niet mogelijk zonder antilichamen in ons immuunsysteem en delen van het virus in vaccins. Toch is het totaal (voorkomen, beschermen naar anderen en genezen ) heel eenvoudig met IVERMECTINE-tabletten van 5 of 6mg. en elke week 1 tablet. Kost nog geen € 0,05 per tablet maar wordt door de moordlustige en/of gedwongen regering en RIVM zwaar tegen gewerkt en medici kunnen een boete krijgen van 15.000 Euro als zijn patiënten met Ivermectine of anders proberen te genezen. Moord op hen plegen is geoorloogd!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.