Onderzoekers met de dood bedreigd

In een persbericht laten de initiatiefnemers van de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 weten meermaals met de dood te zijn bedreigd. De commissie, een initiatief van drs. Pieter Kuit en zijn dochter Jade Kuit, onderzoekt de achtergronden van de huidige Covid-crisis. Daarbij heeft zij ook van 80 agenten van de Nederlandse politie verklaringen opgetekend over de handelswijze bij demonstraties en met elke instructies de agenten op pad worden gestuurd.

In een geplande bijeenkomst zouden de agenten naar buiten treden. Door doodsbedreigingen aan het adres van de organisatie moest dit echter worden geannuleerd.

De commissie zoekt nu naar wegen om toch bekendheid aan het rapport te geven. Zo zal het bij de minister van justitie onder de aandacht worden gebracht. Ook zal komende week het rapport worden aangeboden aan het Internationaal Strafhof, als aanvulling op het archief dat de commissie reeds aan het strafhof heeft aangeboden. Ook het Strafhof op de hoogte worden gebracht van de bedreigingen met de dood.

In een persverklaring stelt de commissie verder: ‘Naar mening van de commissie heeft de overheid een klimaat gecreëerd waarin grote tegenstellingen zijn ontstaan, met als gevolg de bedreigingen die ons ten deel zijn gevallen.
Ook de smaad en laster door de Belgische viroloog dhr. M. Van Ranst en het retweeten van deze smaad en laster door de Nederlandse viroloog Marion Koopmans hebben bijgedragen aan dit klimaat en de daaruit voortvloeiende bedreigingen aan het adres van de commissie. Tegen dhr. Van Ranst is reeds een strafrechtelijke en civiele procedure opgestart. Het stellen van vragen en het zoeken naar de waarheid is in Nederland niet zonder gevaar en wordt op deze wijze beloond.

Het rapport is bij de commissie te bestellen.

Nawoord

De ernstige bedreigingen aan het adres van de beide onderzoekers geeft aan hoe vergiftigd het maatschappelijke klimaat inmiddels is. De nu al 18 maanden durende op gedwongen vaccinatie gerichte overheidscampagne, gewillig ondersteund met eenzijdige verslaglegging van de grote media, heeft diepe wonden geslagen in onze rechtsstaat. Niet eerder na 1945 is onze samenleving zo gedestabiliseerd, niet door ‘buitenlandse krachten’, maar door de Nederlandse overheid en media zelf. Het heeft er alle schijn van dat delen van wat we nu meemaken kenmerken vertoont van georganiseerde misdaad, van (materiële) belangen die zo groot zijn, dat zij met democratische middelen niet meer te bestrijden zijn.
Alleen kennis van de feiten en een bewustzijn bij zoveel mogelijk moedige burgers en medewerkers van belangrijke organen zoals overheid, justitie, politie, media, medici en parlement kan wellicht het land weer in een situatie brengen van normaal democratisch functioneren. Momenteel zijn wij echter getuige van een bewuste destabilisering van onze democratische rechtsstaat.

Bron: EzAz d.d. 13 juli 2021

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.