Onderzoek toont aan dat mRNA-vaccin in een menselijke levercellijn wordt omgezet in DNA

Het mRNA-coronavaccin van Pfizer is in staat om levercellen binnen te dringen, waar het wordt omgezet in DNA, volgens onderzoekers van de Universiteit van Lund (Zweden).

Gratis stockfoto met 2019-ncov, achtergrond, antibioticum
Meer onderzoek

Ongeveer zes uur na blootstelling aan het vaccin wordt het mRNA omgezet in DNA, blijkt uit de studie, gepubliceerd in het tijdschrift Current Issues of Molecular Biology. Het vaccin komt daarnaast in de celkern terecht. Dit is de eerste keer dat onderzoekers hebben aangetoond dat een mRNA-vaccin in een menselijke levercellijn wordt omgezet in DNA. Zogenaamde factcheckers hebben ruim een jaar beweerd dat dit onmogelijk is.

Pfizer heeft niet gereageerd op de studie en zei alleen dat zijn mRNA-vaccin ‘het menselijk genoom niet verandert’, tegen de krant The Epoch Times.

De onderzoekers ontdekten daarnaast dat spike-eiwitten die worden aangemaakt aan het oppervlak van levercellen mogelijk aangevallen worden door het immuunsysteem en auto-immuunhepatitis veroorzaken.

Sommige mensen zijn na het vaccin gediagnosticeerd met deze aandoening. Bij een gezonde 35-jarige vrouw werd een week na haar eerste prik auto-immuunhepatitis vastgesteld.

Men ging ervan uit dat het spike-eiwit vooral rond de prikplek zou worden aangemaakt, maar studies laten zien dat dit niet het geval is. Een deel van het mRNA komt in de bloedbaan terecht en is bij ratten na 48 uur teruggevonden in diverse organen, waaronder de lever, milt en eierstokken.

Internist, cardioloog en epidemioloog Peter McCullough reageert dat de Zweedse studie ‘enorme implicaties’ heeft. De wetenschappers pleiten voor meer onderzoek.

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Onderzoek toont aan dat mRNA-vaccin in een menselijke levercellijn wordt omgezet in DNA

 • 14 maart 2022 om 00:18
  Permalink

  Zolang het volk satanisten aanvaard als hun leiders gaat er niets veranderen!!!
  Only if We Are Ready for a war We Can beat the fucking shit out of them!
  Nultolerantie ten opzichte van dit zieke naritief met niets instemmen en al hun instanties zogenaamde wetjes volledig negeren en saboteren!!!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vier × 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.