M-RNA vaccins kunnen oorzaak zijn van de verhoogde trombose, cardiomyopathie en andere vasculaire kwalen

Vaktijdschrift Circulation concludeert dat de mRNA-vaccins de ontsteking van het endotheel en de infiltratie van T-cellen in de hartspier drastisch doen toenemen. Dit biedt mogelijk een verklaring voor de waarnemingen van verhoogde trombose, cardiomyopathie en andere vasculaire gebeurtenissen na vaccinatie.

Wat is een acuut coronair syndroom (ACS)? - Gezonder Leven
Naar aanleiding van een recent onderzoek verklaart de American Heart Association (AHA):

Circulation is een gerespecteerde publicatie. Het is 71 jaar oud, de artikelen worden peer reviewed beoordeeld en het wordt beschouwd als een van ’s werelds beste vaktijdschriften in de categorie hart en bloedvaten.

Onze groep heeft de PLUS Cardiac Test (GD Biosciences, Inc, Irvine, CA) gebruikt, een klinisch gevalideerde meting van meerdere eiwit biomarkers die een score genereert die het 5-jaarsrisico (percentagekans) van een nieuw Acuut Coronair Syndroom (ACS) voorspelt.

De score is gebaseerd op veranderingen ten opzichte van de norm van meerdere eiwit biomarkers, waaronder IL-16, een pro-inflammatoire cytokine, oplosbaar Fas, een inductor van apoptose en hepatocyt groeifactor (HGF) die dient als een marker voor chemotaxis van T-cellen in epitheel en hartweefsel, naast andere markers.

Verhoging boven de norm verhoogt de PULS-score, terwijl dalingen onder de norm de PULS-score verlagen. De score is 8 jaar lang om de 3-6 maanden gemeten in onze patiëntenpopulatie. Onlangs, met de komst van de mRNA COVID 19-vaccins (vac) door Moderna en Pfizer, werden bij de meeste patiënten dramatische veranderingen in de PULS-score duidelijk.

Dit rapport vat die resultaten samen.

Een totaal van 566 ptn, in de leeftijd van 28 tot 97, M:F-ratio 1:1, gezien in een preventieve cardiologiepraktijk, kreeg een nieuwe PULS-test van 2 tot 10 weken na de 2e COVID-injectie en werd vergeleken met de vorige getrokken PULS-score 3 tot 5 maanden eerder pre-shot. Baseline IL-16 steeg van 35=/-20 boven de norm tot 82 =/- 75 boven de norm post-vac; sFas steeg van 22+/- 15 boven de norm tot 46=/-24 boven de norm post-vac; HGF steeg van 42+/-12 boven de norm tot 86+/-31 boven de norm post-vac. Deze veranderingen resulteerden in een verhoging van de PULS-score van 11% 5 jaar ACS-risico naar 25% 5 jaar ACS-risico.

Wij concluderen dat de mRNA-vacs de ontsteking van het endotheel en de infiltratie van T-cellen in de hartspier drastisch doen toenemen en dat dit de waarnemingen van verhoogde trombose, cardiomyopathie en andere vasculaire gebeurtenissen na vaccinatie kan verklaren.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.