Onderzoek linkt Fauci aan controversiële experimenten die tot pandemie kunnen hebben geleid

Investigation reveals the connection between Dr. Anthony Fauci and the Wuhan Institute of Virology.


Onderzoek van Fox News zegt dat er “redelijke gronden zijn om te vermoeden” dat SARS-CoV-2, dat mogelijk per ongeluk is uitgelekt uit een laboratorium in Wuhan, China, het product was van door de belastingbetaler gefinancierde experimenten die in opdracht van de Amerikaanse overheid zijn uitgevoerd en onder toezicht van Fauci stonden.

In het begin van de COVID-19 uitbraak, riskeerde iedereen die het aandurfde om het verhaal van de overheid en de media dat SARS-CoV-2 in het wild was geëvolueerd in twijfel te trekken, als een samenzweringstheoreticus te worden bestempeld.

Maar naarmate de maanden verstreken, begonnen organisaties zoals Children’s Health Defense (CHD), U.S. Right to Know en anderen vragen te stellen en op te roepen tot onderzoek.

Hier de link naar het volledige artikel in The Defender d.d. 3 maart 2021: https://childrenshealthdefense.org/defender/investigation-fauci-controversial-experiments-pandemic/?itm_term=home&=IwAR0c7hOkkD9bqo9-YWLX6uPF2dgbCJHYjabT4h0fgr5SXaKLnVNyyOR4sM0

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Onderzoek linkt Fauci aan controversiële experimenten die tot pandemie kunnen hebben geleid

  • 4 maart 2021 om 14:59
    Permalink

    Vanaf dag Één wat ik 1000% van overtuigd dat het uit Amerika kwam en dat het in China zowat uitgeprobeerd was….zoals de Spaanse Griep in de slagvelden vd eerste wereldoorlog uitgevoerd/getest werd… Amerikaanse/Franse/Engelse en alle andere.,.. en neen het waren Niet, de Duitsers die ermee begonnen zijn …. maar de geschiedenis word geschreven door de Overwinnaars…

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.