Onderzoek koppelt Fauci aan controversiële experimenten die tot pandemie hebben geleid

Fox News-onderzoek zegt dat er “redelijke gronden zijn om te vermoeden” dat SARS-CoV-2, dat mogelijk per ongeluk uit een laboratorium in Wuhan, China is gelekt, het product was van door de belastingbetaler gefinancierde winst-van-functie-experimenten in opdracht van de Amerikaanse overheid en onder toezicht van Fauci.

Onderzoek koppelt Fauci aan controversiële experimenten die tot pandemie hebben geleid

Aan het begin van de COVID-19-uitbraak deed iedereen die het aandurfde om vraagtekens te zetten bij de mainstream regering en het mediaverhaal dat SARS-CoV-2 in het wild evolueerde, dat met het risico om als complottheoreticus te worden bestempeld.

Maar naarmate de maanden verstreken, begonnen organisaties als Children’s Health Defense (CHD), U.S. Right to Know en anderen vragen te stellen en op te roepen tot onderzoek.

De Washington Post ging uiteindelijk op pad om een ​​opiniestuk af te drukken waarin werd gesuggereerd dat het virus mogelijk uit een laboratorium was gelekt. En meer recentelijk waadde de Wall Street Journal in de controverse met zijn artikel ‘China’s Reckless Labs Put the World in Risk’.

Op 28 februari pakte Fox News het verhaal van de oorsprong van COVID aan, niet om de schuld te geven, zei verslaggever Steve Hilton, maar om ervoor te zorgen dat “we lessen trekken om de volgende pandemie te voorkomen.”

Het Fox News-onderzoek onthult het verband tussen Dr. Anthony Fauci en het Wuhan Institute of Virology in Wuhan, China, waar sommige wetenschappers geloven dat het virus is ontstaan.

“Fox News-verslaggever Steve Hilton bracht dr. Anthony Fauci voor het eerst op de nationale tv overtuigend in verband met de totstandkoming van COVID 19”, zei Robert F. Kennedy, Jr., CHD-voorzitter en chief legal counsel. “Hilton legt uit hoe Fauci – ondanks protesten van leiders van de wetenschappelijke gemeenschap die waarschuwden dat hij met vuur speelde – de specifieke gain-of-function-studie financierde die vrijwel zeker het COVID-19-virus creëerde.”

Kennedy voegde toe: “De ironie van Fauci die de wereldwijde reactie leidt op een pandemie die hij mogelijk heeft veroorzaakt, wordt met de dag sterker.”

In oktober 2020 schreef Kennedy, namens CHD, aan Rep. Bill Posey (R-Fla.) En vroeg het congreslid om de oorzaken te onderzoeken die leidden tot en bijdroegen aan de SARS-CoV-2-pandemie. Eerder deze maand introduceerde Posey H.R. 834, een wetsvoorstel waarin wordt opgeroepen tot een onafhankelijke, tweeledige nationale commissie voor de COVID-19-pandemie.

Zoals The Defender vorige week meldde, stuurden 28 leden van het Congres op 23 februari een brief aan de belangrijkste adjunct-directeur van het Department of Health and Human Services waarin ze een onderzoek eisten naar de reactie van de National Institutes of Health op de bezorgdheid over bioveiligheid die werd geuit over de door de belastingbetaler gefinancierde coronavirusonderzoek aan het Wuhan Institute of Virology in Wuhan, China.

Bron: childrenshealthdefense.org

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + twaalf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.