Onderzoek Internationale Strafrechtelijke Grand Jury: Globalisten gebruikten COVID om “Misdaden tegen de Mensheid” te plegen

🕒 Leestijd: 2 minuten

Een internationale coalitie van advocaten en rechters heeft een hoorzitting bijeengeroepen om de “misdaden tegen de menselijkheid” te vervolgen die zijn begaan door regeringen die de COVID-19 pandemie als voorwendsel hebben gebruikt.

Schendingen van de mensenrechten

De groep, die het Volkstribunaal van de Publieke Opinie (Peoples’ Court of Public Opinion) genoemd wordt, kwam zaterdag in Duitsland bijeen om de vele schendingen van de mensenrechten in detail te bespreken, die door politici over de hele wereld tijdens de COVID-pandemie zijn begaan op aanwijzing van het Wereld Economisch Forum (WEF).

“Deze zaak, waarbij het gaat om de meest gruwelijke misdaden tegen de menselijkheid, begaan onder het mom van een coronapandemie, “ziet er alleen op het eerste gezicht ingewikkeld uit,” zei de Duitse advocaat Dr. Reiner Fuellmich in zijn openingsverklaring.

Fuellmich ging zeer gedetailleerd in op de manier waarop de COVID pandemie door de gevestigde orde in elkaar was gezet om de mensheid in te luiden in een technocratisch systeem onder hun controle.

“Ten eerste is er geen coronapandemie, maar slechts een PCR-test ‘plandemie’, aangewakkerd door een uitgebreide psychologische operatie, ontworpen om een constante staat van paniek onder de wereldbevolking te creëren,” legde Fuellmich uit. “Deze agenda is al lang gepland.”

Fuellmich merkte op dat het coronavirus kan worden behandeld met Vitamine C en D, Zink, ivermectine, en hydroxychloroquine – allemaal stoffen die zijn afgewezen en gedemoniseerd door de mainstream media en het medisch establishment sinds het begin van de pandemie.

“Onze regeringen zijn onze regeringen niet meer, maar zijn overgenomen door de andere kant via hun belangrijkste platform, het Wereld Economisch Forum, dat al in 1992 was begonnen met het creëren van hun eigen wereldleiders via hun ‘Young Global Leaders’ programma,” zei Fuellmich, waarbij hij Bill Gates en de voormalige Duitse kanselier Angela Merkel noemde als de eerste afgestudeerden.

Fuellmich beval vervolgens aanklachten aan tegen zes belangrijke mensen en instanties:

  • De Duitse viroloog Christian Drosten.
  • U.S. NIAID directeur Dr. Anthony Fauci
  • Directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie Tedros Adhanom Ghebreyesus
  • miljardair Bill Gates
  • beleggingsmaatschappij BlackRock
  • farmaceutische reus Pfizer

Het Volkstribunaal verklaart dat hun onderzoek “zal dienen als een juridische modelprocedure om aan een jury (bestaande uit de burgers van de wereld) alle beschikbare bewijzen voor te leggen van COVID-19 Misdaden tegen de Mensheid tot op heden tegen ‘leiders, organisatoren, aanstichters en medeplichtigen’ die hielpen, aanzetten of actief deelnamen aan de formulering en uitvoering van een gemeenschappelijk plan voor een pandemie.”

Doel van het onderzoek

Het doel van het onderzoek van de volksrechtbank is tweeledig:

Enerzijds moet het dienen als modelprocedure en aanklachten krijgen tegen enkele van de strafrechtelijk en civielrechtelijk verantwoordelijken van deze misdaden tegen de menselijkheid.

En aan de andere kant is het – door een compleet beeld te schetsen van wat ons te wachten staat, inclusief de geopolitieke en historische achtergrond – om bewustzijn te creëren over de feitelijke ineenstorting van het huidige, gekaapte systeem en zijn instellingen.

En als gevolg daarvan, de noodzaak voor de mensen zelf om hun soevereiniteit terug te nemen, de noodzaak om eerst de maatregelen van deze pandemie een halt toe te roepen door te weigeren zich te schikken, en de noodzaak om hun eigen nieuwe systeem van gezondheidszorg, onderwijs, economie en rechtspraak op gang te brengen, zodat de democratie en de rechtsstaat op basis van onze grondwetten zullen worden hersteld.

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Onderzoek Internationale Strafrechtelijke Grand Jury: Globalisten gebruikten COVID om “Misdaden tegen de Mensheid” te plegen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

8 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.