Onderzoek in Nederland naar sterfgevallen na vaccinatie, hoorzittingen op 22 mei

Noteer alvast in je agenda: op zaterdag 22 mei ontvangt de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 mensen die in hun naaste omgeving te maken hebben gehad met sterf- en ziektegevallen na vaccinatie. Dat laat de commissie weten via haar nieuwsbrief.

Het gaat daarbij bijvoorbeeld om mensen die werkzaam zijn in een instelling en daar bewoners zagen overlijden of ernstig ziek zagen worden na toediening van een vaccin. Ook ontvangt de commissie mensen van wie naaste familie is overleden of ziek geworden na inenting.

In de weken daarna gaat de commissie een aantal vaccin experterten horen die vervolgens zullen reageren op de sterfgevallen. Ze krijgen onder andere de vraag of er volgens hun deskundige mening sprake is van een oorzakelijk verband tussen de ziekte- en sterfgevallen en de vaccins.

Internationaal Strafhof

Als een oorzakelijk verband volgens de vaccin experten aannemelijk is, wordt hun oordeel meegenomen in de klacht die de BPOC2020 bij het Internationaal Strafhof heeft neergelegd.

Er loopt al een onderzoek naar het overlijden van 31 bewoners in een zorginstelling in Noord-Holland na coronavaccinatie. Aan de familie is toestemming gevraagd obductie te mogen doen. Het lijkt te gaan om zorgcentrum Huis ter Wijck in Beverwijk. Daar zijn onlangs 31 bewoners overleden vlak nadat ze voor de eerste keer waren gevaccineerd.

62 procent bewoners besmet met corona na inenting

De laatste dagen is er veel aandacht voor een verpleeghuis in het Gelderse Wehl, dat kampt met een corona-uitbraak. Saillant detail: nagenoeg alle bewoners zijn volledig gevaccineerd. Er heeft zich één sterfgeval voorgedaan.

Inmiddels zijn 18 van de 29 bewoners, oftewel 62 procent, besmet met corona, weet Omroep Gelderland. Ook vijf medewerkers zijn positief op corona getest. Het is niet bekend of zij ook gevaccineerd zijn. Er is een onderzoek ingesteld: “We willen weten hoe het kan gebeuren dat er corona optreedt, terwijl bewoners volledig gevaccineerd zijn.”

Meerdere artsen, waaronder Harvey Risch van de Yale-universiteit en Peter McCullough van de Texas A&M-universiteit, hebben al gezegd dat ongeveer 60 tot 70 procent van de nieuwe coronapatiënten volledig gevaccineerd is.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.