Onderzoek gestart nadat 2 mensen sterven in verpleeghuis in Noorwegen na Covid-19-vaccin Pfizer

Opmerking: Vreemd genoeg is het erg moeilijk om andere rapporten hiervan te vinden, zelfs in Engelstalige Noorse verkooppunten die over het algemeen rapporteren over de lancering van het mRNA-vaccin onder ouderen. Hier is een andere versie uit de Russische bron TASS, vertaald in het Engels: Twee mensen sterven in Noorwegen nadat ze zijn ingeënt met Pfizer . (We hebben problemen met deze link.) Het verhaal is ook beschikbaar op een Indiase site in het Engels, DNAIndia.com .

********

warning
OPGELET ! DIT IS EEN AUTOMATISCHE VERTALING !

Het Noorse Geneesmiddelenbureau heeft aangekondigd dat twee verpleeghuisbewoners enkele dagen na het ontvangen van het Pfizer-BioNTech Covid-19-vaccin zijn overleden en dat er een onderzoek is gestart naar de sterfgevallen.

Onderzoek gestart omdat 2 mensen overlijden in het verpleeghuis in Noorwegen, dagen nadat ze het Covid-19-vaccin van Pfizer hadden gekregen

BESTAND FOTO. ©  REUTERS / Dado Ruvic

“We moeten beoordelen of het vaccin de doodsoorzaak is, of dat het toeval is dat het kort na vaccinatie is gebeurd”, zei  medisch directeur Steiner Madsen in een  verklaring  over de sterfgevallen.

Hij merkte ook op dat, omdat mensen van hoge leeftijd het vaccin het eerst krijgen, het heel goed mogelijk is dat de sterfgevallen toevallig zijn. Elke week sterven er ongeveer 400 mensen in Noorse verpleeghuizen.

Het bureau onderzoekt samen met het National Institute of Public Health de doden.

De gerapporteerde bijwerkingen van het vaccin waren ondergeschikt en tijdelijk, hoewel er meldingen zijn geweest van allergische reacties in de VS en het VK bij mensen met een voorgeschiedenis hiervan.

Talrijke overheidsfunctionarissen hebben het Pfizer-BioNTech-vaccin ontvangen, waaronder de Amerikaanse vice-president Mike Pence. De vaccinaties met het medicijn begonnen op 27 december in Noorwegen.

Bron https://www.rt.com/news/511623-norway-covid19-vaccine-deaths/

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − negen =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.