Ondanks dat de COVID-vaccins bijwerkingen veroorzaken bij 86% van de kinderen, gaat men onverstoord verder met experimenteren

De gruwelijke misdaden tegen de mensheid die ooit door het Derde Rijk werden nagestreefd, worden nu in Amerika herhaald, maar deze keer onder het etiket van COVID-vaccins, schrijft Health Ranger.

Gezonde mensenkinderen worden geïnjecteerd met levensgevaarlijke biologische wapens – spike-eiwitten die zelfs door het Jonas Salk Instituut onomstotelijk zijn geïdentificeerd als de boosdoener achter vaatziekten en bloedstolsels. Deze kinderen worden gerekruteerd voor medische mRNA-experimenten die hun eigen lichamen veranderen in biowapenfabrieken, die spike-eiwitdeeltjes produceren die hen kunnen doden, terwijl onderzoekers toekijken en de afschuwelijke gevolgen documenteren.

Dit wordt allemaal openlijk toegegeven door de FDA, die het gebruik van mensenkinderen voor mogelijk dodelijke medische experimenten met COVID-vaccins goedkeurt. De FDA heeft afschuwelijke rapporten over bijwerkingen bij kinderen gepubliceerd in een “informatieblad” van Pfizer over het COVID-vaccin, 144413 genaamd. Zie het originele FDA document hier (PDF).

Voor het geval dat de FDA dit blad verwijdert, hebben we het gearchiveerd op Natural News servers hier (PDF).

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 17 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.