Officiële gegevens VK: in 6 maanden stierven er meer mensen aan vaccinatie dan aan Covid in 15 maanden

De Britse website Daily Expose publiceerde gisteren een bericht met de officiële cijfers van de Britse National Health Service en Public Health Scotland. Uit deze cijfers blijkt dat tijdens de zes maanden durende vaccinatiecampagne meer mensen in het VK aan Covid-vaccinaties zijn overleden dan aan Covid-19 tijdens de 15 maanden durende pandemie. En als je het aantal Schotse Covid-doden vergelijkt met het aantal Schotse vaccinatiedoden, is het aantal vaccinatiedoden in Schotland in feite zes keer hoger.

Volgens de Daily Expose zijn de cijfers echter hoogstwaarschijnlijk nog erger dan ze al lijken, aangezien de gegevens over sterfgevallen door vaccinatie afkomstig zijn van officiële gegevens van Public Health Scotland en het aantal van deze sterfgevallen door vaccinatie in feite groter is dan het aantal mensen dat in Engeland is overleden aan Covid-19. Het aantal sterfgevallen door vaccinatie in Schotland heeft echter betrekking op de zes maanden durende vaccinatiecampagne, terwijl het aantal sterfgevallen door Covid-19 in Engeland het totale aantal sterfgevallen in de periode van 15 maanden weergeeft.

Volgens officiële NHS-gegevens, die hier van de officiële statistieken kunnen worden gedownload, werden op 2 juni 2021 in Engelse ziekenhuizen 87.213 sterfgevallen binnen 28 dagen na een positief testresultaat door Covid geregistreerd. Van hen stierven er 83.624 aan andere ernstige reeds bestaande aandoeningen, maar zij kwamen in de Covid-statistieken terecht juist omdat zij binnen 28 dagen voor hun dood positief hadden getest. (Dit zou dus ook gelden voor een slachtoffer van een ongeval indien het slachtoffer binnen 28 dagen na de positieve test is overleden).

Rekening houdend met het feit dat PCR-tests infecties niet echt betrouwbaar kunnen opsporen en dat deze tests, wanneer zij met een hoog aantal cycli worden uitgevoerd, tot een hoog percentage vals-positieven leiden, is het resultaat dat tienduizenden mensen die aan geheel andere oorzaken zijn overleden, aan de Covid-sterftestatistieken werden toegevoegd.Uw digitaal groen paspoort alstublieft!

Uit de NHS-gegevens blijkt dat tussen maart 2020 en 2 juni 2021 in Engelse ziekenhuizen slechts 3.589 mensen binnen 28 dagen na een positief testresultaat daadwerkelijk aan Covid-19 zijn overleden  – dat wil zeggen sterfgevallen zonder reeds bestaande aandoeningen. Bron NHS:

Volgens een rapport van Public Health Scotland is het aantal mensen dat alleen al in Schotland binnen 28 dagen na een Covid-vaccinatie is overleden, nu groter dan het aantal mensen dat officieel in Engeland niet met, maar aan Covid-19 is overleden.

In dit rapport, dat hier kan worden bekeken (zie pagina 8), staat dat “tussen 8 december 2020 en 28 mei 2021 in totaal 3.752 mensen zijn overleden binnen 28 dagen na ontvangst van een Covid-19-vaccin in Schotland”.

(Bladzijde 8 van dit verslag)

In Schotland zijn dus in slechts 6 maanden 3.752 mensen gestorven aan het Covid-vaccin. In Britse ziekenhuizen zijn in 15 maanden tijd 3.589 mensen (zonder reeds bestaande aandoeningen) direct aan Covid-19 overleden.

Hiertegen kan worden ingebracht dat de vaccinatiedoden in Schotland wellicht slecht te vergelijken zijn met de corona-doden in Engeland.

Maar als je Schotland’s Covid- dodental als directe vergelijking neemt, ziet het er nog slechter uit: hier is het aantal mensen dat in de zes maanden sinds het begin van de vaccinatiecampagne aan het vaccin is overleden, meer dan zes keer zo groot als het aantal mensen dat in Schotland in 11 maanden aan de infectie met Covid-19 is overleden (zonder eerdere ziektegevallen).

Volgens een FOI-verzoek aan de Schotse regering bedroeg dat aantal vermeende Covid-doden 596 mensen. Hier is de oorspronkelijke bron van de Schotse regering.Wereldvermaarde Harvard psychiater: “Laat je niet vaccineren, we hebben een moratorium nodig”

Volgens het verslag van Public Health Scotland overtrof het aantal mensen dat binnen 28 dagen na de Covid-vaccinatie in Schotland overleed (3.752) zelfs het aantal Schotse Covid-doden (zonder voorafgaande ziekte) (596met een factor 6,3! En de vergelijkende Covid-doden vielen binnen elf maanden, de vaccinatie-doden binnen nog geen half jaar. Omgerekend in tijd zouden de sterftecijfers als gevolg van vaccinatie twaalf keer zo hoog kunnen uitvallen als de “echte” Covid-sterftecijfers (zonder eerdere ziekten).

Dit zijn allemaal officiële cijfers, die u zelf kunt zien op de oorspronkelijke websites. De Nederlandse cijfers zouden niet veel anders moeten zijn.

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

4 gedachten over “Officiële gegevens VK: in 6 maanden stierven er meer mensen aan vaccinatie dan aan Covid in 15 maanden

 • 21 juni 2021 om 13:37
  Permalink

  Ik vind het onethisch en laf hoe jullie de 83k duizend met “pre-existing conditions” niet meetellen om tot deze conclusie te komen. Alsof een persoon met overgewicht of diabetes geen mens meer is.

  Beantwoorden
  • 21 juni 2021 om 23:29
   Permalink

   De opmerking over die 83.624 mensen is ergens wel correct. Maar het is niet omdat dit geen mensen zijn dat ze niet meegeteld worden, maar omdat het niet zeker is dat ze door Corona gestorven zijn. De cijfers zijn inderdaad allemaal discutabel.

   Beantwoorden
 • 21 juni 2021 om 15:05
  Permalink

  nu,waarschijnlijk worden er ook mensen via 5G in leven gehouden. Maar wat ze vergeten is de radio activiteit die in ons lichaam is binnen gespoten(zie door sterke stralen(3 en 5G)verandert de samenstelling van het vaccin en 5G -stralen en meer kunnen zich omvormen in radio actieve straling.) stop5G.Wie kan daar onderzoek naar doen vb stralingsvrije ruimte en daarin plaats je een volledig gevaccineerde persoon.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − dertien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.