Officiële gegevens Sciensano: besmettingen, ziekenhuisopnames, opnames in de afdelingen’ Intensieve Zorg’ en sterfgevallen in het ziekenhuis.

🕒 Leestijd: < 1 minuut

In dit derde en laatste deel vinden jullie de allerlaatste cijfers (uit de bulletins van 18 en 25 maart), maar ook een internationale vergelijking met de gegevens uit Schotland en Engeland.

Beste allemaal,

Ik bezorg jullie hierbij deel drie van de artikelenreeks die gaat over de officiële gegevens van Sciensano betreffende de evolutie van de ‘Covid-19′ parameters: besmettingen, ziekenhuisopnames, opnames in de afdelingen’ Intensieve Zorg’ en sterfgevallen in het ziekenhuis.

Het hele narratief over de noodzaak om de ‘pandemie’ met vaccinaties te bedwingen wordt volledig onderuit gehaald door deze gegevens uit de officiële Sciensano-rapporten en overheidsrapporten uit Groot Brittannië.

In plaats van de beloofde doeltreffendheid van +95% zitten we nu aan risico-verhogende ‘beschermingsgraden‘ van -170% (voor de senioren) of – 65% (voor de jongeren).

Dit complete fiasco van de vaccinatiecampagne komt echter niet aan bod in de media.

Er heerst vooralsnog een oorverdovende radiostilte over deze hallucinante cijfergegevens die nochtans zwart op wit te lezen zijn in de wekelijkse epidemiologische bulletins van Sciensano en van de Britse overheid.


Met vriendelijke groeten,

K.P.

Redactie: Met dank aan K.P.

Lees hier het volledige verslag.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

18 − vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.