De officiële gegevens ‘overdrijven’ het risico van Covid en de bespreking van de tweede golf is ‘misleidend’, vertellen 500 academici aan Boris Johnson in een open brief die de lockdown aanvalt. (UK)

  • Medici en wetenschappers zeiden dat de nationale Covid-responsoring ‘onevenredig’ is…
  • In een door UsForThem georganiseerde brief werd kritiek geuit op het testen van ‘false positives’.
  • De artsen zeiden dat de reactie van de regering ‘meer kwaad dan goed’ veroorzaakt…

PUBLISHED: 01:11 GMT, 8 November 2020 | UPDATED: 08:21 GMT, 8 November 2020

Officiële gegevens ‘overdrijven’ het risico van Covid-19 en praten over een tweede golf is ‘misleidend’, dat vertelden bijna 500 academici Boris Johnson in een open brief over het aanvallen van lockdown.
De artsen en wetenschappers zeiden dat de reactie van de regering op de coronaviruspandemie ‘onevenredig’ is geworden en dat het massaal testen het risico van het virus heeft vervormd.
Zij zeiden dat de tests waarschijnlijk hoge aantallen ,,vals-positieve” resultaten zullen veroorzaken en de Overheid moet meer doen om besmetting en sterftecijfers binnen de context van normale seizoenscijfers te zetten.
In de brief wordt kritiek geuit op de manier waarop de regering met het coronavirus omgaat, omdat het “meer kwaad dan goed doet”.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis )

lees meer…

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8925427/Official-data-exaggerating-risk-Covid-500-academics-tell-Boris-Johnson.html

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)