Nogmaals bevestiging: meer gevaccineerden op de spoed dan COVID-19 geïnfecteerden

De Amerikaanse spoedarts Richard Bartlett getuigde afgelopen week voor een commissie van de Senaat van Texas. Senator Bob Hall vroeg hem op een gegeven moment of hij problemen zag bij mensen die het Corona-vaccin kregen.

De Amerikaanse arts Richard Bartlett getuigde afgelopen week voor een commissie van de Senaat van Texas. Senator Bob Hall vroeg hem op een gegeven moment of hij problemen zag bij mensen die het Corona-vaccin kregen.

“Dat is een uitstekende vraag. Ik zie nu meer mensen op de eerste hulp komen met complicaties nadat ze het Corona-vaccin hebben gekregen. Nadat ze de injectie hebben gekregen, zijn ze twee weken kortademig, hebben ze voorbijgaande neurologische problemen waarbij hun benen niet werken en ze beginnen in te zakken, ze zijn duizelig en ze hebben het gevoel dat ze bijna flauwvallen”, zegt Bartlett. ”

“Ik zie op dit moment meer complicaties als gevolg van het vaccin”, benadrukt de arts. Bartlett zegt dat in de stad Lubbock, waar veel studenten wonen, dat “18-jarigen naar ons toe komen die perfect gezond waren voor de prik. Een man die al twee weken een piepende ademhaling had ten gevolge van de inenting, had ook verzorging nodig”.

Dr. Bartlett zegt dat hij geen bezoek meer had gehad van echte Corona patiënten in 48 uur tijdens zijn laatste dienst. “Het is een heel andere situatie geworden”, zegt hij.

Begin maart had de staat Texas alles heropend en waren alle Corona-maatregelen van tafel. Men zei dat ze nu niet meer nodig waren. Gevaccineerde burgers hoefden geen mondkapjes meer te dragen en alle bedrijven mochten weer open. De Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC had afgelopen week nieuwe mondkapjes-aanbevelingen voor de hele VS uitgegeven. Interessant is echter dat op dezelfde dag ook nieuwe mondkapjes-richtsnoeren voor gevaccineerden werden uitgevaardigd. Slechts enkele regels en omstandigheden vereisen nog het dragen van een masker, aldus de CDC, Het aantal Corona geïnfecteerde mensen blijft zelfs dalen. “De maatregelen zijn niet langer nodig”, zei gouverneur Abbott. Maar nu komen de gevaccineerden op de eerste hulp terecht.

CNN meldde half april al dat toen toch al 5.800 volledig gevaccineerde mensen met Covid besmet waren geraakt. Een groot aantal van hen werd ernstig ziek en 74 van hen stierven als gevolg daarvan. Zeven procent van degenen die na de volledige vaccinatie geïnfecteerd raakten, moesten in het ziekenhuis worden opgenomen. De farmaceutische reuzen hebben er ook een speciale term voor bedacht, “doorbraakgevallen”.

Bij de cijfers van vóór de inentingscampagne mocht men er nooit op wijzen dat slechts een zeer klein deel van de bevolking aan covid sterft, en dan nog bijna alleen zeer oude mensen die reeds aan ernstige ziekten leden. “Elk leven telt!” was dan de slogan.

Nu mensen van het ‘vaccin’ ziek worden, ondanks inenting geïnfecteerd raken, ernstig ziek worden en sommigen er zelfs aan overlijden, wordt plotseling gezegd dat de voordelen opwegen tegen de nadelen.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.