Nieuwe studie en vertrouwelijke Pfizer-docs bevestigen: ‘Shedding’ overdracht van mRNA vaccinatie tech, gebeurt via zweet, adem en alle lichaamsvocht

🕒 Leestijd: 5 minuten

Een studie uitgevoerd door wetenschappers van de Universiteit van Colorado bevestigt dat de overgrote meerderheid van de mensheid absoluut geen keuze heeft gehad of ze de Covid-19-injectie willen krijgen of niet, omdat de gevaccineerden antilichamen hebben overgedragen die door de injecties zijn gegenereerd via aerosolen. Dat schrijft de Eposé.

De bevindingen zouden echter geen verrassing moeten zijn, omdat een vertrouwelijk Pfizer-document al had bevestigd dat blootstelling aan de mRNA-injecties perfect mogelijk was door huid-op-huidcontact en het inademen van dezelfde lucht als iemand die de Covid-19-prik had gekregen.

Ze voegen helaas ook gewicht toe aan de beweringen van Dr. Phillipe van Welbergen, die heeft aangetoond dat grafeen, een verondersteld niet bekend gemaakt ingrediënt van de Covid-19 injecties, wordt overgedragen van de gevaccineerden op de niet-gevaccineerden en rode bloedcellen vernietigt en gevaarlijke bloedstolsels veroorzaakt.De studie, getiteld ‘Evidence for Aerosol Transfer of SARS-CoV2-specific Humoral Immunity’, en gepubliceerd op 1 mei 2022, werd uitgevoerd door de volgende wetenschappers voor de Universiteit van Colorado:

  • Ross M.Kedl, Elena Hsieh,
  • Thomas E. Morrison,
  • Gabriela Samayoa-Reyes,
  • Siobhan Flaherty,
  • Conner L.Jackson,
  • Rozemarijn Rochford.

De samenvatting van de studie luidt als volgt:

Ondanks de voor de hand liggende kennis dat besmettelijke deeltjes via ademhaling kunnen worden gedeeld, is de vraag of andere bestanddelen van de nasale/orale vloeistoffen tussen gastheren kunnen worden uitgewisseld verrassend genoeg nooit gepostuleerd, laat staan ​​onderzocht.

De omstandigheden van de huidige pandemie boden een unieke gelegenheid om dit provocerende idee volledig te onderzoeken. De gegevens die we laten zien, leveren bewijs voor een nieuw mechanisme waardoor groepsimmuniteit zich kan manifesteren, de aërosoloverdracht van antilichamen tussen immuun- en niet-immuungastheren.

En hier zijn de belangrijkste bevindingen van de auteurs van het onderzoek –

De uitgebreide mandaten voor het dragen van maskers in zowel sociale als werkomgevingen boden een unieke gelegenheid om de mogelijkheid te evalueren van het vervallen van antilichamen in aërosol van gevaccineerde personen.

Met behulp van een op flowcytometrie gebaseerde Multiplex Microsphere Immunoassay (MMIA) om SARS-CoV-2-specifieke antilichamen te detecteren ( Fig. 1A en B ) 4 , 5 en een methode die eerder werd gebruikt om antilichamen te elueren uit gerehydrateerde gedroogde bloedvlekken (DBS), identificeerden we anti-SARS-CoV-2-specifieke antilichamen geëlueerd uit chirurgische gezichtsmaskers gedragen door gevaccineerde laboratoriumleden die aan het einde van één werkdag werden gedoneerd.

In overeenstemming met de door anderen gerapporteerde resultaten, identificeerden we zowel IgG als IgA in speeksel van gevaccineerde personen ( Fig. 1C en D ). Het was daarom niet verrassend om zowel IgG als IgA te detecteren na elutie van antilichaam van gezichtsmaskers ( Fig. 1C en D ).

Gezien deze waarnemingen, veronderstelden we dat overdracht van druppeltjes/vernevelde antilichamen tussen individuen zou kunnen plaatsvinden, net zoals druppel-/vernevelde virusdeeltjes via dezelfde route kunnen worden uitgewisseld.

Bron

Dit betekent dat uitscheiding van het Covid-19-vaccin perfect mogelijk is als we rekening houden met een studie die is uitgevoerd in opdracht van Pfizer in Japan.

De studie observeerde de verdeling van de Covid-19-injectie in de lichamen van Wister-ratten gedurende een periode van 48 uur. Een van de meest zorgwekkende bevindingen uit het onderzoek is het feit dat de Pfizer-injectie zich na verloop van tijd ophoopt in de eierstokken. De hoogste concentratie werd genoteerd in de lever. Maar het hoopt zich ook op in de speekselklieren op de huid.

Bron

Het is niet bekend of de injectie na 48 uur blijft ophopen omdat de waarnemingen na deze tijd in het onderzoek worden stopgezet. Maar deze resultaten in combinatie met de eerste studie hierboven vertellen ons dat een niet-gevaccineerde persoon gedurende minimaal 48 uur het risico loopt te worden blootgesteld aan de Covid-19-injectie als hij dezelfde lucht inademt als of de huid aanraakt van een persoon die heeft gevaccineerd.

Dit zou echter geen verrassing moeten zijn, omdat Pfizer zoveel toegaf in hun ‘ A FASE 1/2/3, PLACEBO-GECONTROLEERDE, GERANDOMISEERDE, WAARNEMER-BLIND, DOSISVINDENDE STUDIE OM DE VEILIGHEID, VERDRAAGBAARHEID, IMMUNOGENICITEIT EN WERKZAAMHEID VAN SARS TE EVALUEREN -COV-2 RNA VACCIN KANDIDATEN TEGEN COVID-19 BIJ GEZONDE INDIVIDUEN document.

Het document bevat een hele paragraaf over de mogelijkheid van ‘mRNA-vaccinatie’, waarin het mogelijk is dat degenen die in de buurt zijn geweest van iemand die de mRNA-prik van Pfizer heeft gehad, een bijwerking krijgen.

In sectie 8.3.5 van het document wordt beschreven hoe blootstelling tijdens de zwangerschap of borstvoeding aan de mRNA-prik van Pfizer tijdens de onderzoeken binnen 24 uur nadat de onderzoeker hiervan op de hoogte is, aan Pfizer Safety moet worden gemeld. Dit is vreemd omdat zwangere vrouwen / nieuwe moeders wel en geen deel uitmaken van de veiligheidsproeven. Dus hoe kunnen ze worden blootgesteld?

Bron

Welnu, Pfizer bevestigt dat blootstelling tijdens de zwangerschap kan optreden als een vrouw zwanger blijkt te zijn en tijdens de zwangerschap in het milieu wordt blootgesteld aan het vaccin. Het document stelt dat blootstelling aan het milieu tijdens de zwangerschap kan optreden als een vrouwelijk familielid of zorgverlener meldt dat ze zwanger is nadat ze door inademing of huidcontact aan de studie-interventie is blootgesteld. Of als een mannelijk familielid van een zorgverlener die is blootgesteld aan de studie-interventie door inademing of huidcontact, zijn vrouwelijke partner blootstelt vóór of rond het moment van conceptie.

Bron

In lekentermen geeft Pfizer in dit document toe dat het mogelijk is om een ​​ander mens bloot te stellen aan het mRNA Covid-vaccin door gewoon dezelfde lucht in te ademen of de huid aan te raken van de persoon die is gevaccineerd.

Dit alles maakt de bevindingen van dr. Philippe van Welbergen des te zorgwekkender.

Dr. Philippe van Welbergen (“Dr. Philippe”), Medisch Directeur van Biomedische Klinieken , was een van de eersten die het publiek waarschuwde voor de schade aan het bloed van mensen door Covid-injecties door vorig jaar beelden vrij te geven van bloedmonsters onder de microscoop .

Begin juli 2021 werd Dr. Philippe geïnterviewd en hij legde uit dat wanneer zijn patiënten begonnen te klagen over chronische vermoeidheid, duizeligheid, geheugenproblemen, soms zelfs verlamming en laat intredende zware menstruatie (vrouwen van boven de 60), hij bloed afnam monsters.

Hun bloed had ongebruikelijke buisachtige structuren, enkele deeltjes die oplichtten en veel beschadigde cellen. Er waren weinig gezonde cellen zichtbaar. Tot drie maanden eerder had hij deze formaties nog nooit in bloed gezien. 

Vervolgens presenteerde Dr. Philippe in februari 2022 afbeeldingen van zijn laatste bloeddia’s en legde hij uit wat de afbeeldingen laten zien. Zijn dia’s laten zien dat vaccinvrije patiënten zijn “geïnfecteerd” met vaccintoxinen door uitscheiding, inclusief wat wordt beweerd dat het grafeen is.

Een volledig overzicht van zijn dia’s kan hier worden bekeken . Maar hier is een korte clip van zijn presentatie –

https://videopress.com/embed/LaqNWxpf

Wat Dr. Philippe van Welbergen aantoonde, is dat het grafeen dat in mensen wordt geïnjecteerd, zich organiseert en uitgroeit tot grotere vezels en structuren, magnetische eigenschappen of een elektrische lading krijgt en dat de vezels indicaties vertonen van complexere structuren met strepen.

Hij toonde ook aan dat “scherven” grafeen worden overgedragen van “gevaccineerde” naar vaccinvrije of niet-gevaccineerde mensen, waardoor hun rode bloedcellen worden vernietigd en bloedstolsels worden veroorzaakt bij niet-gevaccineerden.

Het lijkt erop dat het nooit nodig was om een ​​buitensporig bedrag aan belastinggeld te verspillen aan propaganda om het publiek te dwingen de Covid-19-injecties te krijgen. Omdat de belastingbetaler hierin nooit een keuze heeft gehad. Ze hoefden alleen maar te ademen.

Gruwelijke ontdekking in ongevaccineerd bloed door DR. ANA MIHALCEA

Dr. Ana Mihalcea presenteert haar bevindingen van niet-gevaccineerd bloed met Darkfield Microscopy en haar experimenten met Clifford Carnicom op het vinden van hydrogel-chemische handtekeningen op menselijk bloed. Ze legt uit hoe de filamenten zijn opgebouwd en hoe ze het zelfassemblageproces in gebalsemd bloed ontdekte. 

BEKIJK VIDEO:

https://bestnewshere.com/horrifying-discovery-in-unvaxxed-blood-dr-ana-mihalcea/

Bezoek onze pagina’s die inzicht geven hoe je mogelijks kan ontgiften van shedding of het vaccin.

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeventien + 18 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.