Nieuwe pandemiewet maakt verregaande tracking van de burger mogelijk

🕒 Leestijd: 2 minuten
Jens Patteeuw
Creatief filosoof

Jens Patteeuw is een bezorgde burger en begenadigd muzikant. Zijn opiniestukken hebben een scherpe kijk op de werkelijkheid.

De nieuwe pandemiewet maakt het mogelijk om Belgen te tracken, op alle mogelijke manieren. Via de smartphone, via gezichtsherkenningscamera’s, enzovoort. Als zelfs de GBA (de vroegere privacy commissie) al aan de alarmbel trekt dat dit mogelijk is met deze nieuwe wet, dan moeten er bij de burgers toch ook enkele serieuze alarmbellen afgaan.
Waar samenzweringsonderzoekers al jaren voor waarschuwen komt nu wel heel dicht bij. En ik geef je het op een plaatje: meer en meer van wat de zogenaamde “complotgekkies” zeiden, zal uitkomen. Mensen die dit onderzocht hebben weten immers dat vanuit globale hoek er een enorme push is om een nieuwe wereld orde op te zetten, een totalitaire superstaat. Dit netwerk van de globale elite heeft zijn tentakels in alle overheden en veel van onze politici gaan (op zijn minst) hier blind in mee , maar sommigen, zeker op hogere posities, hebben hun ziel verkocht aan deze machtsstructuur.
Hopelijk zal dit nu ook nog wat mensen wakker schudden die denken “zo’n vaart zal het allemaal wel niet lopen”, of “de waarheid ligt in het midden”. Nee, de waarheid ligt niet in het midden. Hier zit een kracht achter die volledige controle wil over de mensheid. En dit is geen Belgisch probleem, in alle landen voltrekt zich een gelijkaardig proces. Het is immers een een globale superstaat die deze elite wil, waar natiestaten ondergeschikt zijn aan het centrale gezag.
Het is de bedoeling dat deze maatregelen permanent worden. Het begint met een corona “alert” app die bijhoudt met wie je in contact komt, en het is de bedoeling dat dit evolueert tot een systeem die je constant in de gaten houdt, niet meer via je smartphone maar via technologie die in je lichaam zit. In een toekomstige versie zit deze technologie rechtstreeks in je hersenen (Elon Musk is hier al mee bezig).
Ik geloof niet dat het de elite zal lukken, ik steun geen toekomstsbeeld waar dit realiteit wordt. Maar tegelijkertijd wil ik er wel voor waarschuwen en blijf ik ook niet op mijn lauweren zitten en denk “alles komt goed”. Dit is een reëel gevaar voor onze vrijheid en onze menselijkheid.
(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

drie × een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.