Nieuwe hulplijn vaccinatieschade direct overbelast

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Uit gegevens van het Duitse federale statistiekbureau blijkt dat de sterfte in de laatste week van 2022 maar liefst 37,2 % was. Daarmee had de sterfte een ‘pandemierecord’ gebroken. Dat terwijl Duitsland één van de hoogste vaccinatiegraden ter wereld heeft.

Volgens journalist Elke Bodderas van Die Welt was er in oktober 2022 20 % meer sterfte in Duitsland ten opzichte van de periode 2018 tot 2021. De oversterfte leidde tot de nodige vragen. Vicevoorzitter Wolfgang Kubicki van de Duitse Bondsdag pleitte voor obductie bij mensen die kort na vaccinatie gestorven zijn.

Het Duitse parlementslid Martin Sichert (AfD) probeerde maandenlang gegevens te achterhalen van de Duitse artsenorganisatie KBV over plotselinge sterfgevallen. Het aantal plotselinge sterfgevallen bleek vanaf januari 2021 explosief toegenomen, en volgens Sichert is er een link met de mRNA-injecties.

In de deelstaat Beieren is nu een telefonische hulplijn begonnen voor corona-vaccinatieschade. De hulplijn was op de eerste dag al compleet overbelast. Een derde van alle telefoontjes kon worden verwerkt.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

10 + 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.