Niet-gevaccineerde kinderen zijn gezonder, blijkt uit onderzoeken waarvan ze niet willen dat je het ziet

🕒 Leestijd: 2 minuten

De ratio’s voor een aantal ziekten van gevaccineerde kinderen rijzen de pan uit.‍ “De CDC heeft nooit gekeken naar de gezondheidsresultaten op de lange termijn van gevaccineerde versus niet-gevaccineerde kinderen”, aldus professor Brian Hooker , Ph.D., tijdens een presentatie voor de Wereldraad voor Volksgezondheid .

Brian Hooker is senior directeur van wetenschap en onderzoek bij Children’s Health Defense en emeritus hoogleraar biologie aan de Simpson University in Redding, Californië, die al twintig jaar belangenbehartiging en onderzoek doet rond de veiligheid van vaccins.

In het licht van de onwil van de CDC om langetermijnonderzoeken uit te voeren waarin gevaccineerde en niet-gevaccineerde kinderen werden vergeleken, nam Dr. Hooker de taak op zich om dergelijke onderzoeken samen te voegen en uit te voeren.

Dit is wat hij vond.

Dr. Hooker presenteerde een onderzoek van Anthony R. Mawson en collega’s. Deze studie verzamelde informatie van moeders die hun kinderen thuisonderwijs gaven en richtte zich op kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

Link naar studie

Bij het vergelijken van gevaccineerden en niet-gevaccineerden ontdekten Mawson en collega’s iets grimmigs. De odds ratio’s voor een aantal ziekten waren voor het gevaccineerde cohort de pan uit rijzen.

Kinderen in de gevaccineerde populatie bleken maar liefst 30 keer meer kans te hebben op allergische rhinitis vergeleken met de niet-gevaccineerde kinderen.

Een soortgelijk verhaal volgde voor andere aandoeningen. Uit het onderzoek van Mawson bleek dat gevaccineerde kinderen 3,9 maal meer kans hadden op allergieën, 4,2 maal meer kans op ADHD, 4,2 maal meer kans op autisme, 2,9 maal meer kans op eczeem en 5,2 maal meer kans op een leerstoornis. en een 3,7 keer grotere kans op een neurologische ontwikkelingsstoornis vergeleken met niet-gevaccineerde kinderen.

Het onderzoeksartikel van Dr. Mawson werd aanvankelijk gepubliceerd in het tijdschrift Frontiers in Public Health en kreeg veel aandacht, met meer dan 80.000 views binnen de eerste drie dagen. Na brede aandacht verwijderde het tijdschrift het artikel vervolgens en verklaarde dat het ondanks de eerdere publicatie nooit volledig was geaccepteerd. Het artikel onderging nog een ronde van peer review en werd uiteindelijk door Frontiers afgewezen. Niet afgeschrikt door deze gang van zaken, publiceerde Dr. Mawson zijn artikel in 2017 opnieuw in de Journal of Translational Science .

Critici zullen zeggen: “Dit is maar één onderzoek.”

Welnu, professor Brian Hooker en de Democratische presidentskandidaat Robert F. Kennedy Jr. hebben een behoorlijke prestatie geleverd door meer dan 100 andere onderzoeken samen te stellen, zoals die van Mawson , waarin de gezondheidsresultaten tussen gevaccineerde en niet-gevaccineerde kinderen worden vergeleken.

En wat ze hebben gevonden is behoorlijk opmerkelijk. Niet-gevaccineerde kinderen hebben consequent betere gezondheidsresultaten dan gevaccineerde kinderen . 

Het boek heet Vax-Unvax: Let the Science Speak . Je kunt het hier bekijken .

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

drie + 8 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.