Niet bestaande artsen op Twitter pleitten voor dragen mondmaskers en lockdowns

🕒 Leestijd: < 1 minuut

November jl. stierf de zus van arts Robert Honeyman aan corona, schreef hij op Twitter. De tweet werd duizenden keren gedeeld en geliket. In december schreef hij dat zijn echtgenoot in coma was geraakt nadat hij met corona in het ziekenhuis was beland. Opnieuw betuigden duizenden hun medeleven.

Echter,… Honeyman bleek niet echt te bestaan. De foto van het Twitter-profiel was afkomstig van Depositphotos; zo ook dat van de comateuze patiënt, arts Patrick C. Honeyman. De man op zijn foto bleek een verzekeringsprofessional te zijn. Deze zogenaamde artsen maakten deel uit van een netwerk van minstens vier nepaccounts. Ze adviseerden mensen mondkapjes te dragen, afstand te houden en bekritiseerden mensen die de pandemie … bekritiseerden.

Het is onbekend wie de Twitteraccounts beheert. Robert had de Oekraïense en transvlag in zijn bio, Patrick een regenboogvlag. Op een ander account dat gelinkt kan worden aan de groep, dr. Gerold Fischer, was de Oekraïense, trans- en regenboogvlag te zien. Een vierde, dr. Steve Ville, noemde zichzelf een ‘trotse mondkapjesdrager’. De accounts waren tijdens de ‘pandemie’ aangemaakt en te raden valt waarom deze waren aangemaakt.

Bron 1.

Bron 2.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Niet bestaande artsen op Twitter pleitten voor dragen mondmaskers en lockdowns

  • 20 januari 2023 om 21:15
    Permalink

    Wanneer wordt ook in België eindelijk de mondmaskerplicht bij de huisartsen en in de rest van de medische sector afgeschaft? Pas daarna kan ik op zoek gaan naar een huisarts die nog normaal werkt zoals vroeger. Zonder GMD, identiteitskaart en normaal betalen handje-contantje zoals vroeger. Want ik weiger mijn medische data te delen met de overheid en de vorige huisarts in een groepspraktijk waar ik terecht kwam toen mijn huisarts pensioneerde heeft me ongevraagd een GMD aangesmeerd en heb ik in 2020 op staande voet ontslagen (wat volgens de datahongerige Belgische Staat onmogelijk is).
    Vandaar, een vertrouwensrelatie wordt pas mogelijk als ik een arts vind die normaal werkt, zoals vroeger. Tot dan weiger ik alle contact met de artsenij, ook bij ziekte.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeven + tien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.