NEUROLOGIST DR. GRIESZ BRISSON: Mondmaskers zorgen voor zuurstoftekort in je hersenen met schade als gevolg

Vertaling van de video.

Hallo, mijn naam is Margarita Griesz-Brisson. Ik ben een neuroloog met praktijken in Mülheim en Londen. Ik volg de gebeurtenissen in Duitsland en de rest van de wereld op de voet en mijn bezorgdheid groeide.
Corona is een middelzware griep gebleken en de maatregelen blijken op elk niveau absoluut catastrofaal. De volgende griep komt deze winter. Ook voor een infectie zijn er twee nodig… een ziekteverwerker en een gastheer. Als het lichaam sterk is, kan het de ziekteverwekker goed aan. 

We hebben onze gezondheid grotendeels in eigen hand door goed te eten, goed water te drinken en goed te bewegen, door gezelligheid, vreugde, liefhebbende vrienden dicht om ons heen en veel frisse lucht. 
Dit zijn nu allemaal net de dingen die de overheid ons verbiedt. In ruil daarvoor worden ons desinfecterende middelen, 1,5 meter afstand en mond- en neusbedekking aangeraden. Voor desinfectie zijn er in zeer korte tijd enorme hoeveelheden ongeteste producten op de markt gegooid. 
Het is onvoorstelbaar voor hoeveel immuunreacties, zoals allergie, eczeem en huidirritaties, dit gaat zorgen.
Wat betekent bedekking van mond en neus?Mensen kunnen wekenlang leven zonder voedsel, dagenlang zonder water, maar slechts minutenlang zonder zuurstof en ademhaling. Uitgeademde lucht opnieuw inademen leidt onvermijdelijk tot zuurstofgebrek en een stortvloed aan kooldioxide. We weten dat het menselijk brein zeer gevoelig reageert op zuurstofgebrek. Er zijn zenuwcellen, bijvoorbeeld in de hippocampus, die niet langer dan drie minuten zonder zuurstof kunnen overleven.
De acute symptomen van zuurstofgebrek zijn:-Hoofdpijn-Duizeligheid-Sufheid-Concentratieproblemen-Vertraagde reactietijd, met als gevolg beperkingen van de cognitieve functionaliteit-Enz…

Bitchute backup tegen de Youtube censuur: https://www.bitchute.com/video/NHTMBryaTOdR/

Symptomen verdwijnen door het langdurig dragen van mondmaskers, maar….de schade blijft wel doorgaan!
Bij een chronisch zuurstoftekort (door het dragen van een mondmasker) zullen deze symptomen door gewenning echter verdwijnen. Maar de werking blijft aangetast en het zuurstoftekort in je hersenen blijft toenemen. We weten dat neurodegeneratieve ziektes zich in jaren tot decennia ontwikkelen. Dus als je vandaag je telefoonnummer vergeten bent, kan dat goed veroorzaakt zijn door een storing in je hersenen die 20 tot 30 jaar geleden is begonnen. 
Als je denkt dat je gewend bent geraakt aan je masker en je eigen uitgeademde lucht, zullen de degeneratieve processen op de een of andere manier doorgaan, versterkt door het gebrek aan zuurstof.
Het tweede probleem van de hersenen is dat de zenuwcellen zich niet of nauwelijks delen. Dus als de overheid ons toestaat om over een paar maanden weer zuurstof in te ademen, zullen de verloren zenuwcellen niet door celdeling worden teruggewonnen. Wat weg is weg.
Dat is vooral belangrijk voor angstige mensen die echt geloven dat ze zich met dit masker tegen het virus kunnen beschermen. Het virus is zo’n 0,08 micrometer groot en de poriën van een gewoon masker zijn 80 tot 500 micrometer groot. En die poriën worden met elke extra wasbeurt groter.
Een maskertje beschermt je niet tegen het virus.
Ik draag geen masker. Ik heb mijn hersenen nodig om na te denken. Ik wil mijn patiënten met een helder hoofd en een heldere geest tegemoet treden. Niet onder kooldioxideanesthesie. Als neuroloog moet ik expliciet zeggen dat iedereen die dit wenst recht heeft op medische vrijstelling van het masker.Zuurstoftekort is schadelijk voor elk brein.Iedereen moet vrij kunnen beslissen of hij/zij het zuurstofgebrek in de hersenen wil accepteren door zichzelf met een ineffectief masker proberen te beschermen tegen virussen. Voor kinderen en adolescenten zijn maskers een absolute NEE.

Kinderen en adolescenten hebben van nature een zeer actief en adaptief immuunsysteem. Ze hebben een constante confrontatie met het microbioom van de aarde nodig. Hun hersenen zijn nog ongelofelijk actief, ze moeten nog zoveel leren. De hersenen van kinderen en jongeren hebben een honger naar ZUURSTOF.

Hoe metabolisch actiever een orgaan is, hoe meer zuurstof het nodig heeft. Bij kinderen en jongeren de zuurstof beperken is niet alleen gevaarlijk voor de gezondheid, maar ook crimineel. Zuurstofgebrek remt de ontwikkeling van de hersenen en de schade die hierdoor wordt veroorzaakt kan niet worden teruggedraaid.
Het kind heeft hersenen nodig om te leren en hersenen hebben zuurstof nodig om te kunnen functioneren. We hebben hiervoor geen klinische studie nodig, want dit is eenvoudige, maar onbetwistbare fysiologie.

Bewust en doelbewust veroorzaken van zuurstoftekort is een  opzettelijk gezondheidsrisico en een medische contraindicatie. 

Als dementie over 10 jaar evenredig toeneemt bij de jonge generatie, helpt het niet om dan te zeggen dat we de maskers beter niet hadden gebruikt. En hoe zit het met de zegen van de tweede vaccinatie?

Mevrouw Merkel zegt dat de pandemie voorbij is, als er een effectief vaccin beschikbaar is. Wat weet mevrouw Merkel van vaccinaties en virussen? Heb je ooit de ouders van een gehandicapt kind in de ogen gekeken? Ouders die je met een foto laten zien hoe dit kind er uitzag voordat het werd ingeënt? Vast niet. Maar wij artsen zien zulke foto’s de hele tijd en er is niets op deze wereld, waarmee we deze ouders hun kinderen kunnen teruggeven.

Enig idee wat voor levenslange pijn dit is voor de ouders?

Laat de gezondheid van het volk over aan de artsen!

Als neuroloog weet ik hoe schadelijk zuurstofgebrek voor de hersenen is. De cardioloog weet hoe belangrijk zuurstof is voor het hart. De longarts weet hoe belangrijk zuurstof is voor de longen. Zuurstoftekort beschadigt elk orgaan. Waar zijn onze gezondheidsautoriteiten, onze zorgverzekeraars en onze medische vakgroepen?

Het was hun plicht om deze waanzin vanaf het begin vastberaden het hoofd te bieden en te stoppen. Wie draagt de verantwoordelijkheid voor deze misdaad? Zij die de maatregelen afdwingen of laten gebeuren, die meedoen of het niet voorkomen? (zucht) Wordt wakker Duitsland! Het gaat niet alleen om je gezondheid, het gaat om veel meer.

Ik doe niet mee. Ik ben niet bang van Merkel. Ik kom uit Roemenië en ik heb Ceaușescu (Roemeense dictator) overleefd. Voordat ik naar Duitsland (BRD) vertrok was ik vaste gast bij de Roemeense politie. In die tijd droeg ik ook een donkere zonnebril als het regende. Toen was ik bang. Ik was jong. Ik wilde leven.

Toen ik in Duitsland was aangekomen, moest ik soms op straat even stilstaan, omdat ik werd overspoeld door een enorm geluksgevoel: ik ben in Duitsland en ik ben vrij! Alleen iemand die zich al eens onvrij heeft gevoeld, kent dit gevoel. Ik ben niet bang meer. Ik heb een prachtig, vervuld leven gehad. 

Ik heb medicijnen kunnen studeren. Ik heb mijn praktijkjaar op Hawaï gedaan, mijn specialisten opleiding in New York. En alles wat ik vandaag heb en ben, heb ik aan Duitsland te danken (diepe emotionele zucht). En als ik nu naar demonstraties ga, sta ik daar voor diegenen die nog jong zijn en misschien net zo bang zijn als ik toen was.

Zoals je kunt zien, wordt nu de adem van ons weggenomen door mondmaskers. Dit is je PERSOONLIJKE VERANTWOORDELIJKHEID. Wij zijn zelf verantwoordelijk voor wat we denken en doen. NIET de media. Wij zijn zelf verantwoordelijk voor wat wij denken en doen. NIET onze baas. Wij zijn zelf verantwoordelijk voor wat wij denken en doen. NIET de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Wij zijn zelf verantwoordelijk voor wat er in ons land gebeurt. NIET de regering. Wordt wakker Duitsland! Jullie zijn een fantastisch land. Een fantastisch volk. Bedankt Duitsland. Dag.

Margarita Griesz-Brisson (Duitsland)
Neuroloog met een praktijk in Mülheim in Duitsland en een praktijk in London

Interview:

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)