Natalia over vaccinatiecampagne: “Dat is pure manipulatie, dat kán niet! Waar is de vrijheid over ons eigen lichaam, mannekes?”

bron afbeelding: VTM

Natalia neemt geen blad voor de mond. “Kijk hé, uiteindelijk krijg je vuiligheid in je lijf gespoten”, zegt ze in Dag Allemaal over de vaccins. Maar wat haar het meeste dwarszit, is dat de overheid, met behulp van het coronacertificaat, iedereen dwingt om zicht te laten vaccineren.

“Dat is pure manipulatie, dat kán niet”, zegt ze. “En dat durf ik van de daken te schreeuwen. Waar is de vrijheid over ons eigen lichaam, mannekes?”

“Voor griep doen we dat toch ook niet allemaal,” is haar argument. “Terwijl je daar óók aan kan sterven. Iedereen in een keurslijf, dat is misschien makkelijk voor de overheid om ons te dirigeren, maar dat is niet de samenleving die de mensen willen.”

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

3 gedachten over “Natalia over vaccinatiecampagne: “Dat is pure manipulatie, dat kán niet! Waar is de vrijheid over ons eigen lichaam, mannekes?”

 • 9 juli 2021 om 10:37
  Permalink

  Hier ga ik nu eens een welgemeende dankjewel aan offeren. Een BV die het slavenstatuut in vraag stelt! Meer van dat graag.

  Beantwoorden
  • 12 juli 2021 om 18:01
   Permalink

   …..nochtans is Natalia ‘goe en wel’ gevaccineerd, met tegenzin, maar ze doet het voor de baby zegt ze dan nog ! Hoe dom kan je zijn !?

   Beantwoorden
 • 14 juli 2021 om 20:24
  Permalink

  Welke keuze natalia ook heeft gemaakt, haar boodschap is eeuwig, zelfbeschikkingsrecht over ons lichaam.Wedden dat steeds mannen ons zelfbeschikkingsrecht proberen weg te nemen?I wonder,hoe geemancipeerd de politiek ook is, toch blijft de beslissingsmacht steeds opnieuw in handen van de man! Echte emancipatie nu!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − tien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.