mRNA-injectie aangetroffen in het hart, de hersenen en in moedermelk.

🕒 Leestijd: < 1 minuut

In onlangs verschenen onderzoek zijn sporen van de corona mRNA-injecties in de hersenen en moedermelk van gevaccineerde personen teruggevonden.

Spike-eiwitten in het hart, de hersenen en moedermelk

In een studie van de Duitse patholoog Michael Mörz werd voor het eerst aangetoond dat het spike-eiwit van de Covid 19-injectie zich in de hersenen en het hart kan ophopen, enige weken na een derde injectie. Door een immunohistochemische techniek werd het spike-eiwit aangetoond in vooral endotheelcellen van kleine bloedvaten, in verschillende ontstekingsgebieden in de hersenen en in het hart van een 76-jarige man van wie de doodsoorzaak onduidelijk was.

Pathologisch onderzoek toonde gebieden in het hart en de hersenen aan met duidelijke kenmerken van necrotiserende (afstervende) ontstekingen.

Opvallend was dat het spike eiwit zich in de ontstekingszones bevond. Het nucleocapside-eiwit, een ander Sars-Cov-2- eiwit, dat alleen ontstaat na het doormaken van een COVID-19- infectie en niet na injectie, werd niet aangetroffen.

Hierdoor is het onwaarschijnlijk dat het aangetroffen spike-eiwit afkomstig is van een corona-infectie in plaats van de injectie..

Hersenontsteking of encephalitis is een van de bekende neurologische bijwerkingen van de coronainjecties.

In een andere recente studie is het mRNA-vaccin ( Pfizer en Moderna) in kleine hoeveelheden aangetroffen in moedermelk. In 5 van de 11 moeders die borstvoeding gaven, werd vaccin-mRNA gevonden, in een subfractie en/of in  de gehele moedermelk. Dit was alleen detecteerbaar tot 48 uur na injectie.

Of de mRNA-injectie gezondheidseffecten kan hebben voor het kind is nog geheel onbekend, maar het artikel heeft geleid tot een waarschuwing vanuit het tijdschrift om de eerste 48 uur na injectie geen moedermelk te geven aan het kind.

Lees hier de up-to-date analyse van de risico’s van mRNA injectie.

Bron: Artsen Covid Collectief

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 + dertien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.