Moderna Vaccine: ingrediënt van dichterbij bekeken

We worden om de haverklap om de oren geslagen met vaccin- propaganda. De druk neemt toe om een vaccin te laten zetten. Maar wat zit er eigenlijk in? Wat we toch zeker willen weten is of het vaccin veilig is. We gingen op onderzoek uit.

Wat zit er in het vaccin?

Ingredienten

Als we iets eten willen we ook weten of het gezond is. Als we ontdekken dat er vergif in het eten zit, eten we het niet meer op. Simpel.

Zoals u hierboven leest, zit er in het Moderna vaccin het ingrediënt: SM-102.

Wat onze wenkbrauwen deed fronsen was het feit dat het geregistreerd staat als vergif!

GEVAAR!

Laten we even dit document van dichterbij bekijken.

Bovenaan lezen we: SM-102

Het gaat dus inderdaad over een ingrediënt dat zich in het Moderna ‘vaccin’ bevindt en waarbij duidelijk gewaarschuwd wordt dat je het best niet inslikt, dat het voor huid- en oogirritaties kan zorgen en bovendien schadelijk is voor het waterleven.

Interessant detail?

Wat ook opvalt is dat dit ingrediënt vaak gebruikt wordt in combinatie met een enzym genaamd Luciferase. We lezen bij de definitie van SM-102:

SM-102 (heptadecaan-9-yl 8 – ((2-hydroxyethyl) (6-oxo-6- (undecyloxy) hexyl) amino) octanoaat) is een ioniseerbaar aminolipide gebruikt in combinatie met andere lipiden bij de vorming van lipidenanodeeltjes. Toediening van luciferase-mRNA in SM-102-bevattende lipidenanodeeltjes induceert hepatische luciferase-expressie bij muizen. Formuleringen die SM-102 bevatten, zijn gebruikt bij de ontwikkeling van lipidenanodeeltjes voor afgifte van op mRNA gebaseerde vaccins. Bron

Luciferase is een algemene naam voor een klasse enzymen die gewoonlijk in de natuur voor bioluminescentie zorgen. De naam is afgeleid van Lucifer, wat “licht-drager” betekent.

Het staat niet vermeld in de officiële bijsluiter van het Moderna vaccin, maar…

Eerder verscheen een documentaire waarin uitgelegd wordt waarvoor het enzym kan dienen. Er bestaat een patent op de technologie en de toepassingen ervan spreken tot de verbeelding.

Dokter Carrie Madej legt het uit in deze documentaire.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.