Miskramen schieten met 366% omhoog in zes weken als gevolg van Covid-vaccins

Afbeelding: Miskramen schieten met 366% omhoog in zes weken als gevolg van Covid-vaccins

De nieuwste geneesmiddelen en gezondheidszorg produceren het rapport van de Regulatory Agency (MHRA) Yellow Card Scheme, gedateerd 9 december 2020, tot en met 7 maart 2021, onthult maar liefst 366 procent toename van het aantal miskramen dankzij Chinese virusprikken.

Dit is het zevende rapport dat door de MHRA wordt vrijgegeven en het toont duidelijk aan dat Wuhan-griepprikken buitengewoon dodelijk zijn, vooral voor zwangere vrouwen die om welke reden dan ook besluiten een prik te krijgen.

Het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijke gegevens zijn die erop wijzen dat injecties met het Wuhan-coronavirus (Covid-19) veilig of effectief zijn voor zwangere vrouwen, en toch geven artsen en gezondheidsautoriteiten de injecties nog steeds aan aanstaande moeders, wat resulteert in veel van hen het verliezen van hun ongeboren kinderen.

De Britse regering heeft zwangere vrouwen al gewaarschuwd dat ze de prik misschien niet willen nemen vanwege “geen of beperkte” gegevens die de veiligheid of werkzaamheid ervan bij zwangere vrouwen aantonen.

“Reproductieve toxiciteitsstudies bij dieren zijn niet voltooid”, gaf de regering toe, eraan toevoegend dat Wuhan-griepprikken “niet worden aanbevolen tijdens de zwangerschap”. Toch worden de injecties nog steeds toegediend aan zwangere vrouwen in het Verenigd Koninkrijk.

“Voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd moet zwangerschap vóór vaccinatie worden uitgesloten”, voegde de regering eraan toe, die zwangere vrouwen duidelijk afschrikt om de injectie te krijgen.

“Bovendien moeten vrouwen in de vruchtbare leeftijd worden geadviseerd zwangerschap te vermijden gedurende ten minste 2 maanden na hun tweede dosis.”

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over verwondingen en sterfgevallen als gevolg van injecties met het Wuhan-coronavirus (Covid-19), moet u ChemicalViolence.com bezoeken .

Chinese virusinjecties kunnen moedermelk aantasten en onvruchtbaarheid veroorzaken

De Britse regering waarschuwde ook vrouwen die al bevallen zijn maar nog steeds borstvoeding geven om de prik te vermijden, omdat het momenteel niet bekend is of de experimentele chemicaliën voor gentherapie al dan niet in hun melk worden uitgescheiden.

“Een risico voor pasgeborenen / zuigelingen kan niet worden uitgesloten”, stelt de waarschuwing. “COVID-19 mRNA (messenger RNA) vaccin BNT162b2 mag niet worden gebruikt tijdens het geven van borstvoeding.”

Evenzo waarschuwde de regering tegen vrouwen die de prik zouden nemen als ze hopen binnenkort zwanger te worden. Dit komt doordat het niet bekend is of injecties met het Wuhan-coronavirus (Covid-19) iemand steriel maken.

Toch kozen onnoemelijk veel zwangere vrouwen in het VK ervoor om toch een injectie te krijgen, en nu hebben ze geen baby’s meer. Dit komt neer op genocide op het ongeboren kind.

“We kunnen nog steeds niet beantwoorden waarom deze vrouwen tegen het advies van de regering in een van de Covid-vaccins kregen”, meldde de Daily Exposé , een Brits nieuwscentrum.

“Maar wat echt schokkend is, is hoeveel dit aantal is toegenomen in de zes weken die sindsdien zijn verstreken.”

Een nadere beschouwing van de gegevens in het zevende rapport van de MHRA laat in feite zien dat er sinds 24 januari een toename is van 475 procent in het aantal zwangere vrouwen dat hun baby verloor na het ontvangen van de Chinese virusinjectie van Pfizer en BioNTech, die de mens permanent verandert. genen.

Sinds dezelfde datum is het aantal miskramen met 150 procent gestegen doordat zwangere vrouwen de Wuhan-griepprik van AstraZeneca kregen, die ook verband houdt met dodelijke bloedstolsels .

Het blijkt dat de Britse regering haar aanbevelingen voor zwangere vrouwen later heeft “bijgewerkt” om te suggereren dat sommigen van hen misschien toch geïnjecteerd willen worden ondanks een totaal gebrek aan bijbehorende wetenschap.

Zwangere vrouwen zouden Chinese virusinjecties alleen moeten overwegen “als de mogelijke voordelen opwegen tegen de mogelijke risico’s voor de moeder en de foetus”, beweren de Britse autoriteiten nu, en laten het aan zwangere vrouwen die geen wetenschappers of artsen zijn om deze kritische beslissing te nemen.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

DailyExpose.co.uk

naturalnews

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.