Minister van Justitie in Texas gaat achter Pfizer aan

🕒 Leestijd: < 1 minuut

De minister van Justitie in Texas, Ken Paxton, heeft Pfizer aangeklaagd (1). Hij beschuldigt het bedrijf ervan een verkeerde voorstelling van zaken te hebben gegeven over de werkzaamheid van coronavaccin. Paxton heeft Pfizer ook voor de rechter gesleept wegens het censureren van mensen die de waarheid naar buiten brachten.

Pfizer deed onjuiste en misleidende beweringen over het coronavaccin die in strijd zijn met de wet. Het bedrijf beweerde onder meer dat het vaccin 95% effectief was tegen besmetting.

“Op intimiderende wijze werden mensen op het hart gedrukt dat ze een prik moesten halen om hun geliefden te beschermen.”

“De sterfte onder gevaccineerden was in sommige gebieden hoger dan onder ongevaccineerden. Toen bleek dat Pfizer de beloften niet kon waarmaken, begon het bedrijf critici de mond te snoeren. Mensen die feitelijke juistheden verspreidden, werden ‘criminelen’ genoemd en beticht van ‘misinformatie’. Sterker nog: Pfizer dwong social-mediaplatforms om deze mensen het zwijgen op te leggen.”

“Tirannieke vaccinatiemandaten dwongen mensen om een gebrekkig product te nemen dat werd verkocht met leugens. De feiten spreken voor zich. Pfizer heeft niet de waarheid verteld over zijn coronavaccins.” – K. Paxton

De minister kan rekenen op veel steun.

Bron 1

Bron 2

Ref 1.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

dertien + 18 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.