Miljonair biedt beloning van $ 1,2 miljoen aan wie geïsoleerd monster COVID-19-virus levert

🕒 Leestijd: 3 minuten
computer simulatie van het virus

Over de hele wereld zijn veel onderzoeken en rapporten gegenereerd met betrekking tot het rampzalige COVID-19- of CCP-virus (Chinese Communistische Partij); voor sommige mensen en instellingen is het echter niet bevredigend bewezen dat het degene is die de doden veroorzaakt die eraan worden toegeschreven.

Na verschillende initiatieven die beloningen boden aan degene die erin slaagde het virus te isoleren van iemand die er zogenaamd mee besmet was, breekt de groep onder leiding van evangelist-predikant en journalist Samuel Eckert het record door het equivalent van $ 1,2 miljoen op zijn website aan te bieden.

“1 miljoen $ voor wetenschappelijk bewijs van het bestaan ​​van een coronavirus, inclusief gedocumenteerde controlepogingen van alle stappen die in het bewijs zijn genomen”, kondigt de pagina aan.

Opgemerkt moet worden dat het niet het bestaan ​​van het virus in twijfel is, maar dat het de doodsoorzaak is van degenen die ermee besmet zijn.

De website voegt eraan toe: “De momenteel aangeboden 1 miljoen EUR wordt volledig gedekt door Team Samuel Eckert. Heel erg bedankt voor je inzet! Neem contact met ons op. ”

Hij had al ongeveer $ 13.500 verzameld, die zal worden terugbetaald aan de donateurs.

Eckert is een van de vele mensen die nog steeds twijfelen aan de juistheid van het hele verhaal rond het CCP-virus en de sterke drang om iedereen op de planeet te vaccineren.

Hij heeft ook kanalen gecreëerd op Telegram en andere sociale netwerken, die een forum bieden voor uitwisseling voor degenen die gelijkgestemd zijn. Een van zijn Telegram-accounts verbindt 120.000 gebruikers.

De Italiaanse journalist Cesare Sacchetti voegt ondertussen wat meer informatie toe over de vereisten waaraan moet worden voldaan door degenen die naar Eckerts beloning streven.

“De Duitse journalist Samuel Eckert biedt een beloning van 1 miljoen dollar aan voor degenen die onweerlegbaar bewijs leveren van het bestaan ​​van Covid-19″, schrijft hij in een van zijn tweets.

Hij voegt eraan toe: ‘Met bewijs bedoelt hij de isolatie van het virus volgens de postulaten van Koch. Tot op heden heeft niemand de uitdaging van Eckert kunnen winnen ”, en herhaalt dat het virus niet voldoet aan de klassieke vereisten die sinds 1905 zijn vastgesteld.

German journalist Samuel Eckert is offering a reward of 1 million dollars for those who provide irrefutable proof of the existence of Covid-19. By proof, he means the isolation of the virus according to Koch’s postulates. To date, no one has been able to win Eckert’s challenge.

— Cesare Sacchetti (@CesareSacchetti) April 17, 2021

Robert Koch was een Duitse arts die in 1905 de Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde won voor zijn werk aan tuberculose en de postulaten vaststelde over de dodelijkheid van een virus, niet over het bestaan ​​ervan.

Er bestaan ​​veel vragen over de pandemie en de herhaalde tegenstrijdigheden van de WHO, en de moeilijkheden bij het bestuderen van de oorsprong van het virus in het virologielaboratorium van Wuhan, China, dragen niets bij om ze op te ruimen.

Er rijzen steeds meer vragen, zoals de vraag die een paar dagen geleden werd opgeworpen door de rechtszaak die werd aangespannen door de klinische wetenschapper en immunoloog-viroloog van een laboratorium in Zuid-Californië, Dr. Derek Knauss, en zijn collega’s van 7 universiteiten tegen de Centers for Disease Control en preventie (CDC) voor grootschalige fraude.

Na het testen van 1.500 monsters van mensen die ‘positief’ testten op het CCP-virus [COVID-19], ontdekten deze wetenschappers dat ALLE monsters bewijs hadden van influenza A en influenza B, iets dat al in andere gevallen was ontdekt, en geen van COVID-19.

“Toen mijn labteam en ik de 1500 zogenaamd positieve Covid-19-monsters aan Kochs postulaten onderwierpen en ze onder een SEM (elektronenmicroscoop) plaatsten, vonden we GEEN Covid in alle 1500 monsters. We ontdekten dat alle 1500 monsters voornamelijk influenza A en een beetje influenza B waren, maar geen gevallen van Covid, ” zei Knauss.

Onlangs herhaald een ex-burgemeester van Evergem ook nog eens deze stunt. Ook hij ontving geen aanbod om de prijs op te halen.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

3 gedachten over “Miljonair biedt beloning van $ 1,2 miljoen aan wie geïsoleerd monster COVID-19-virus levert

 • 6 januari 2022 om 16:02
  Permalink

  Ik weet niet goed waar te beginnen…

  1) in de titel => ‘Miljonair’: Samuel Eckert is helemaal geen miljonair, dat heb ik toch nog nergens gelezen
  2) in de titel => ‘1,2 miljoen dollar’: neen, het bedrag is 1,5 miljoen Euro
  3) ‘groep onder leiding van evangelist-predikant’ => eerste keer dat ik hoor dat Samuel een evangelist-predikant zou zijn
  4) ‘equivalent van $ 1,2 miljoen’ => dit is iets meer dan 1 miljoen Euro, terwijl op de site duidelijk staat ‘1,5 miljoen Euro’
  5) in het 1ste blauwe vak staat er ‘1 miljoen $’ => is het nu plots slechts 1 miljoen dollar geworden ?
  6) ‘dat het niet het bestaan ​​van het virus in twijfel is’ => dit is net wél wat in twijfel wordt getrokken; nog nergens heeft men dit zogezegde virus kunnen isoleren, ondanks vele verzoeken (onder FOI-act of Wob-verzoek) in vele landen zoals de US, Canada, Noorwegen, Spanje, enz.
  7) ‘Hij had al ongeveer $ 13.500 verzameld’ => kan ik nergens terugvinden
  8) ‘de postulaten vaststelde over de dodelijkheid van een virus, niet over het bestaan ​​ervan’ => compleet absurd, de postulaten zijn er net wél om het bestaan van een virus (of een ander dodelijk pathogeen) aan te tonen. Totnutoe is zelfs nog voor geen enkel virus ooit het bestaan aangetoond volgens Koch’s postulaten, wat vele “wetenschappelijke” publicaties ook mogen beweren.
  9) ‘de vraag die een paar dagen geleden werd opgeworpen’ => hier heb ik al vele weken geleden over gelezen, dus die enkele dagen lijkt mij heel vreemd
  10) dit ‘aanbod’ van Samuel Eckert is al vele, vele maanden oud, waarom jullie daar nu nog mee afkomen, is mij een compleet raadsel.

  Samengevat: ik kan begrijpen dat artsen als jullie al vele jaren “gevangen” zitten in het geloof van virussen/bacterieën en wat hun ontstaan en rol is in het menselijk lichaam. Ik dacht altijd dat wetenschap betekende: het blijven onderzoeken en in vraag stellen van wat door velen als vanzelfsprekend wordt aangenomen en algemeen aanvaard. Wie denkt niks meer te kunnen bijleren, is in mijn ogen geen echte wetenschapper !
  Bekijk eens het werk van iemand als dr. Stefan Lanka, en vele anderen die niet langer geloven in de virus-THEORIE. Er gaat een nieuwe wereld open. Tenzij deze site tot de Controlled Opposition mag worden gerekend, en niet geïnteresseerd is in de échte waarheid.

  mvg,
  E.A.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.