Mijn mail aan alle Belgische parlementsleden gericht

🕒 Leestijd: 2 minuten

Mijn mail aan alle Belgische parlementsleden gericht:

Beste parlementsleden,

Bij deze wens ik u mee te delen dat ik onderstaande oproep ben beginnen verspreiden, waar de vrije meningsuiting mij dit toestaat.
Ik doe dit omdat ik wat er nu gebeurt niet langer te tolereren vind.
Niet enkel wordt nu al maanden het brede maatschappelijke, zowel als academisch wetenschappelijk debat niet gevoerd.
Deze regering voert een totalitair beleid, dat mijns inziens op geen enkele democratisch, nog breed wetenschappelijke onderbouwing gestoeld is. (Tenzij dan op de visie vanuit het door de regering zelf aangeduide comité van experten, wiens visie en horizon ook niet anders dan beperkt kan zijn).
In dit alles denkt men ons als kleine kinderen betuttelend te kunnen blijven behandelen. Tot zover dat een minister zelfs al gaat bepalen wie er bij ons al dan niet naar het toilet mag.
In jullie wereld wordt zulks mogelijk normaal gevonden.
In de mijne niet.
Deze actie is dus enkel en niet meer of niet minder het directe gevolg van de totalitaire ongrondwettelijke daden welke deze regering ons oplegt.
Het is dus daarom dat wij genoopt vanuit ons innerlijk vrijheidlievend zijn deze actie, met heel veel tegenzin, maar met oprecht burgerzin, op ons nemen.
Wij hopen dat u onze boodschap, welke overal in de publieke ruimte verspreid wordt, afmeet aan uw eer en geweten.

Mijn boodschap:
Oproep tot aftreden van deze regering.
“Ik zweer getrouwheid aan de grondwet en de wetten van het Belgische volk”. Dat is wat u gezworen heeft.
Wel, wij nemen zo een eed wel degelijk ernstig.
Aangezien deze mensen nu al maandenlang onze grondwet overtreden, door onvoldoende gefundeerd ons van onze vrijheden te beroven, kunnen we hen dus eigenlijk aanklagen wegens meineed.
Mensen met dergelijke totalitaire trekken kunnen daarom niet langer onze leiders en bewindvoerders zijn. Zij zijn bij deze elk moreel gezag verloren.
Daarom dus mijn vraag aan deze regering om eerst alle niet breed wetenschappelijk onderbouwde vrijheid beperkende besluiten per direct te herroepen.
En om daarna de eer aan zichzelf te houden, af te treden en nieuwe verkiezingen uit te schrijven.

Met vriendelijke groeten.
Antoine Van Hove

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

3 gedachten over “Mijn mail aan alle Belgische parlementsleden gericht

 • 9 maart 2021 om 10:03
  Permalink

  Schitterende brief, Antoine, ik had deze zelf niet beter kunnen schrijven.
  Ik wil er zelf nog aan toevoegen, deze politiekers en virologen moeten worden veroordeeld, en gevangenisstraf krijgen, voor alle schade die ze aan de Belgische bevolking heeft aangericht.
  Dit is een grote schande !!!

  Beantwoorden
 • 9 mei 2021 om 23:17
  Permalink

  Duidelijke brief. Onze regering en de adviserende virologen zijn zwaar in de fout gegaan door enkel maatregelen te nemen in functie van het vaccin (sanitaire maatregelen – censuur en onderdrukking – bangmakerij …) . Gedurende reeds meer dan een jaar hebben zij de kracht van ons eigen immuunsysteem niet gebruikt. Zij hebben geen enkel advies gegeven om ons immuunsysteem te te ondersteunen en te versterken. Zij hebben systematisch alle mogelijke medicatie van tafel geveegd . Het Rega instituut heeft miljoenen euros ontvangen om te zoeken naar mogelijke bestaande medicijnen ter bestrijding van Covid-19, maar tot nog toe zonder resultaat , ondanks positieve berichten in de pers vele maanden terug. ( bewust !?).
  Dit is schuldig verzuim en het heeft ons vele mensenlevens gekost. Dit moet gestraft worden!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.