Mijn Coronaverhaal als risicopatiënt deel 2: Mijn zoektocht naar de waarheid

🕒 Leestijd: 7 minuten

De maatregelen doen meer slecht dan goed voor iedereen en hebben blijkbaar weinig tot geen effect op de besmettingen/hospitalisaties, maar toch worden deze door politici, experten en de media verdedigd als noodzakelijk en effectief. Doordat ik niet onbekend ben met de manipulatieve aard van de media en politici, wou ik toch graag eerst zelf wat opzoekingen verrichten om mijn eigen mening te vormen.

Moest ik nu écht angst hebben voor mijn leven of werd er een poging ondernomen om de burgers een supressief beleid op te dringen  met de risicopatiënten als primaire inzet?

 

Het begin van mijn zoektocht

In oktober 2019 werd er in New York een bijeenkomst georganiseerd met verschillende leden van globale organisaties, farmaceutische bedrijven en het bankwezen (Event 101). De bedoeling hiervan was een soort pandemie te simuleren en te discussiëren hoe dit het beste kon worden aangepakt.

Ik merkte op dat deze bijeenkomst niet werd georganiseerd door overheidsinstanties, maar door PRIVATE organisaties en de PRIVATE sector die als doel heeft om hun winsten jaarlijks te doen stijgen. Dus PRIVATE ondernemingen hebben vergaderd omtrent de maatregelen die de PUBLIEKE overheid moet nemen tijdens een pandemie?

Er bestaat bijna geen grens meer tussen de private sector en de overheid oa omwille van de draaideurpolitiek. Kaderleden van multinationals worden ministers, keuren maatregelen goed ten voordele van het bedrijf, doen hun ambt uit en krijgen terug een hoge positie binnen het bedrijf. Uiteraard krijgen politici ook hoge functies aangeboden in een bedrijf of smeergeld in ruil voor iets wat het daglicht niet mag zien. Overheden en politici zijn er niet voor de gewone man, maar enkel voor zichzelf en de steenrijken rijker te maken, welk negatief gevolg dat ook mag hebben voor de burger. Politiek draait immers enkel om postjes die macht en geld kunnen opleveren.

Enkele maanden na de pandemie simulatie van Event 201 werd dit scenario bijna helemaal werkelijkheid, waardoor er vermoedens zijn ontstaan dat de Covid crisis werd gecreëerd (en er zijn tal van overeenkomsten met de huidige Covid-19 crisis!).

Het zou wel eens toeval kunnen zijn dat het pandemie scenario van Event 201 enkele maanden later bijna helemaal realiteit zou worden, dus heb ik de organisaties/mensen die dit event hebben georganiseerd eens van dichterbij bekeken: Bill & Melinda Gates Foundation, de John Hopkins Center for Health Security en het WEF.

 

Liefdadigheid als illusie

Het hoofddoel van de Bill & Melinda Gates Foundation bestaat eruit om de gezondheidszorg van de wereldbevolking te verbeteren met onder andere vaccins zoals bv polio in India, althans dat is wat ze beweren. De Gates Foundation blijkt echter onwetend van het feit dat zij er de oorzaak van zijn dat tienduizenden kinderen lijden aan vaccingeïnduceerde polio en verlamd door het leven moeten gaan. En dit is maar slechts één vaccin horrorverhaal uit één van de vele landen waar de stichting werkzaam is. Overal waar zij uit zogezegde liefdadigheid vaccins toedienen vallen er doden, worden levens verwoest en blijven mensen achter in ellende.

Bill gates heeft het grootste aandeel in de Moderna vaccins, dat betekent dat hij op het moment MILJARDEN dollars verdient aan de crisis. In 2019 verklaarde hij dat zijn investering in het wereldwijde vaccinatiebeleid zijn beste investering ooit was, waarbij 10 miljard dollar 200 miljard opbracht. Wat moet een computer techneut met aandelen in de farmaceutica aangezien hij geen medische achtergrond heeft?

Bill Gates  behoort tot de grootste donateurs van de Wereldgezondheidsorganisatie, waardoor het beeld van Gates als filantroop wordt versterkt. Maar even ter verduidelijking: de meeste mensen denken nog steeds dat de WHO wordt bestuurd door overheden, maar het betreft een PRIVATE onderneming. Daardoor heeft Gates veel invloed heeft op de besluitvorming van de WHO en wat er dus gebeurt in de wereld!

 

Medische wetenschap of medische industrie?

De John Hopkins Center for Health Security is nauw verbonden met de John Hopkins Bloomberg school of Public Health (vroeger John Hopkins University School of Hygiene and Public Health) en wordt beschouwd als een van de meest belangrijke onderzoeksinstellingen en prestigieuze onderwijsinstellingen ter wereld. Het werd  gesponserd door de steenrijke Rockefellers (een van de grootste bankier families) begin jaren 1900. Zo ontstond de eerste grote medische school die in de loop der jaren invloed zou gaan uitoefenen hoe geneeskunde moet worden toegepast in de rest van de wereld. De grootste manipulatie gebeurde in de Westerse samenleving want op andere plaatsen zoals in het Oosten verkiezen veel mensen nog steeds andere behandelingswijzen zoals accupunctuur, ayurveda ed terwijl deze bij ons steeds meer als taboe worden beschouwd.

De Rockefellers vergaarden een groot deel van hun fortuin door de olie industrie. Op het moment dat de Rockefellers beseften dat ze ook medicijnen konden vervaardigen uit petroleum hebben ze er alles aan gedaan om de DUIZENDEN jaren oude geneeswijzen zoals accupunctuur, ayurveda, kruidengeneeskunde,…te etiketteren als alternatief zodat hun petroleum gebaseerde medicijnen als regulier zouden worden beschouwd.

Als onderwijsinstelling hadden ze de dokters dan ook zodanig opgeleid zodat deze petroleum gebaseerde medicijnen als eerste bij ziekte werden toegediend en ze hadden er ook voor gezorgd dat de eeuwenoude geneeswijzen als minderwaardig werden beschouwd. Het was dan ook rond deze periode dat de medische geneeskunde zich ontpopte tot een echte medische INDUSTRIE zoals we die de dag van vandaag kennen als nooit tevoren.

Op het moment dat we het te maken hebben met een industrie, wordt winst de drijfveer van de geneeskunde en bijgevolg kan het welzijn van de patiënt NOOIT voorop komen te staan. Dokters kunnen de beste voornemens hebben met hun patiënt maar hun opleiding zorgt ervoor dat ze ten dienste staan van de farmaceutica, bankiers, aandeelhouders,… Mensen moeten ziek blijven zodat de productie van onder andere de medicijnen op gang blijft. En dan heb ik niet eens gesproken over de diensten die bv worden geleverd in ziekenhuizen, beschermingsmateriaal, verpakkingen,…het betreft een miljarden industrie.

De Rockefellers hebben ook een belangrijke rol gespeeld om de frauduleuze studies omtrent pathogenen van Louis Pasteur te promoten en te aanvaarden als waarheid in de reguliere geneeskunde. De theorie waarbij besmettelijke ziekten worden veroorzaakt door schadelijke micro-organismen is gebaseerd op vervalsingen in zijn labresultaten maar werd vervolgens toch geïncorporeerd  in de reguliere geneeskunde. Een onzichtbare vijand zoals een virus, blijft voortdurend immens veel geld in het laatje brengen want zo wordt bv ook het bestrijdingsmateriaal vervaardigd uit…petroleum! Met de Corona crisis zijn de uitgaven voor mondmaskers, handschoenen ed explosief gestegen en het zijn nog steeds dezelfden die ervan profiteren.

 

De vernietiging van de middenklasse

Het WEF en het IMF pleiten voor een wereldwijde Great Reset wat trouwens openlijk valt te lezen op hun website. De globale economische en financiële orde moet volledig worden veranderd door oa de middenklasse te vernietigen (wat op dit moment al aan het gebeuren is door de sluiting van zaken zoals niet-essentiële winkels). De gevolgen van het wereldwijde lockdown-beleid voor het bestrijden van de pandemie, biedt dus een unieke kans voor wereld- en bedrijfsleiders om deze doelstellingen te halen.

Door de introductie van de digitale euro, zal de financiële en sociale repressie verder toenemen. Aan diegenen die voldoen aan de eisen van het beleid van banken en overheden, zullen vrijheden worden toegekend. Op dit moment wordt er al een soortgelijk mechanisme uitgetest met de groene vaccinatiepas in Israël, kwestie om gewend te raken aan het idee. Degenen die zich verzetten, zullen worden uitgestoten uit de maatschappij door eerst het recht te worden ontnomen van niet-essentiële zaken zoals het bijwonen van sociale evenementen zoals bv een concert ( zoals nu al aan de gang is in Israël) om later over te gaan tot het ontkennen van basisvrijheden zoals bv het kopen van voedsel in een supermarkt.

Het is dus redelijk transparant voor degenen die het willen zien, dat de organisaties en personen die mee hebben gewerkt aan Event 201 er veel (financieel) voordeel uit zouden halen moest hun fictief scenario realiteit worden. Ook het feit dat de Covid crisis verloopt volgens hun plan/visie doet het vermoeden van een doelbewuste gecreëerde pandemie enkel toenemen.

 

Geënsceneerde pandemie

Er zijn echter nog veel meer aanwijzingen te vinden maar ik ga er enkel een paar kort aanhalen, er circuleert genoeg uitgebreide informatie op het internet.

Let op, ik heb het enkel over feiten, geen theorieën!

  • In 2017 en 2018, twee jaar voor het ontstaan van Covid-19 werden er al honderden miljoenen testkits voor Covid verdeeld. Richard Rothshield (andere machtige bankenfamilie) patenteerde de testmethode al in 2015.
  • In september 2019 heeft de Global Preparedness Monitoring Board een rapport uitgebracht met de titel ‘A World At Risk’ met als doel om voorbereid te zijn op een opzettelijk gecreëerde uitbraak van het Coronavirus! Op de omslag van het rapport staat de afbeelding van een coronavirus(!) en mensen die gezichtsmaskers dragen.
  • In 2018 maakte het Institute for Disease Modeling een video waarin ze een griepvirus laten zien dat afkomstig is uit China, uit het gebied van Wuhan, en zich over de hele wereld verspreidt, waarbij miljoenen mensen omkomen. Ze noemden het ‘Een simulatie voor een wereldwijde grieppandemie’.
  • De pandemie van 2020 wordt in het ‘Scenario voor de Toekomst’ van de Rockefeller Foundation uit 2010 tot in het kleinste detail beschreven: de lockdowns, de ineenstorting van de economie en het opleggen van autoritaire controle. Een wereldwijde pandemie moet leiden tot meer controle waarbij mensen graag hun vrijheid opgeven om zich weer veilig te voelen, aldus de Rockefeller Foundation. Er wordt een heel hoofdstuk gewijd aan de lockdowns.
  • Na het uitbreken van de pandemie in 2020 bracht dezelfde Rockefeller Foundation een handboek uit voor de toepassing van nieuwe controlesystemen tijdens de Covid pandemie wat leek op een vervolg van het ‘Scenario voor de Toekomst’ uit 2010.Volgens hun zou de hele wereldbevolking een digitale ID moeten krijgen dat aangeeft wie de vaccins heeft ontvangen.Wie niet voldoet, zal de toegang geweigerd worden tot scholen, concerten, kerken, openbaar vervoer etc. en moet de meerderheid van de bevolking wekelijks worden getest. Klinkt ook al voor een deel realiteit!

Zoveel “toevalligheden” kunnen niet meer worden beschouwd als toeval, maar als een doelbewuste actie. Alleen al met alle feiten en talrijke duidelijke aanwijzingen in dit artikel, kan je bijna niets anders concluderen dat er wel degelijk iets niet klopt en dit eens echt een opgezet spel zou kunnen zijn.

Cognitieve dissonantie kan wel verhinderen dat deze informatie wordt aanvaard en vormt als het ware een mentale blokkade om deze info te verwerken. Cognitieve dissonantie is de onaangename spanning die men ervaart bij tegenstrijdige overtuigingen, ideeën of opvattingen in strijd met de eigen overtuiging. Bijvoorbeeld: Het kan toch niet waar zijn dat dit op voorhand werd gepland, dat zijn samenzweringstheorieën en daar geloof ik niet in! Vaccinaties kunnen niet schadelijk zijn want ze hebben het beste met ons voor!

Je hoeft niets te geloven van wat ik schrijf, ga zelf op zoek en vorm een eigen waarheid zoals ik dat ook heb gedaan. Neem niets zomaar aan maar vorm er zelf een mening over, of de informatie nu afkomstig is uit het massamedia of uit “alternatieve bronnen”. Merk trouwens op hoe ze er in zijn geslaagd om alles wat afwijkt van het supressief beleid, alternatief wordt genoemd.

Voorlopig kan je op onderstaande bronnen veel betrouwbare informatie terugvinden (in het Nederlands) want er werden al pogingen ondernomen om websites offline te halen. Bovendien verdwijnen er elke dag steeds meer video’s en artikelen van het internet die tegen het beleid in druisen.

Ook de sociale media zoals Facebook moeten eraan geloven. Zo wordt het account van Facebook gebruikers geblokkeerd wanneer men bijvoorbeeld een artikel zou posten over de gevaren van vaccins…omdat het tegen het beleid ingaat! In welke democratische samenleving wordt informatie gecensureerd?

 

Artsen, Zorgverleners, Wetenschappers en Patiënten Voor Vrijheid

https://bewusteburgers.be/

https://www.viruswaanzin.be/

https://viruswaarheid.nl/

OVERZICHT

 

Later deel 3

 

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twaalf + zes =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.