AMLO, de zogenaamde “Bernie Sanders van Mexico”, heeft eerder bedenkingen geuit over de wereldwijde cascade van schendingen van burgerrechten door autoritaire regeringsfunctionarissen en het medische kartel. Hij heeft deze kliek ervan beschuldigd de pandemie te gebruiken als een gemakkelijke gelegenheid om rijkdom te verschuiven naar miljardairs en de democratie te vervangen door toezichthoudende staten .

AMLO heeft de Wereldgezondheidsorganisatie en het Internationaal Monetair Fonds getrotseerd door te verkondigen dat Mexico zijn economie niet zal sluiten of lockdowns, maskers of vaccins zal verplichten. Hij heeft COVID-19 bestreden door effectieve therapeutische medicijnen zoals Ivermectine en hydroxychloroquine beschikbaar te stellen aan de Mexicaanse bevolking. Critici hebben de Amerikaanse toezichthouders, geleid door Dr. Anthony Fauci , beschuldigd van het saboteren en onderdrukken van deze remedies om de pandemie te verlengen en om vaccins te ontwerpen als de enige oplossing voor een terugkeer naar de normaliteit.

“Dit gaat niet over de volksgezondheid”, zei Dr. James Neuenschwander, oprichter van het Bio Energy Medical Center in Ann Arbor, Michigan. “Het is meer een gijzeling. Het doel vanaf het begin was om mensen in de rij te krijgen voor het vaccin. Als ze een andere remedie erkennen, is het vaccin niet langer nodig en dus moeten die remedies worden onderdrukt. ”

Vorige maand vertelde de gewaardeerde longarts, dr.Pierre Kory, president van de Frontline COVID-19 Critical Care Alliance , een subcommissie van de Senaat dat Fauci, die $ 48 miljard heeft toegezegd aan de vaccinonderneming van de National Institutes of Health (NIH), niets heeft besteed aan onderzoek naar hergebruikte medicijnen of off-patent remedies die minder winstpotentieel bieden voor NIH’s Big Pharma .

President AMLO herhaalde dat hij de vrijheid van mensen niet zal beperken, en geeft er de voorkeur aan zijn vertrouwen in hen te stellen om het juiste te doen: “Zolang we het vaccin niet hebben, is het beste en meest effectieve wat we kunnen doen, voor onszelf zorgen. ”

AMLO is niet alleen in opstand gekomen tegen het medische kartel, hij heeft ook de oorlog verklaard aan het vriendjeskapitalisme. Hij maakte wereldwijde bankiers woedend door de salarissen bij de centrale bank te beperken en de bouw van een nieuwe luchthaven in Mexico-Stad te doden – een lucratieve boondoggle voor financiële huizen. Hij maakte ook de oliebaronnen woedend door de heronderhandeling van aardgaspijpleidingcontracten af ​​te dwingen , waardoor hij een doelwit werd van internationale investeerders, de olie-industrie en bankiers.

López Obrador blijft populair omdat Mexicanen hem nog steeds zien als een leider die bereid is op te komen tegen corruptie en vriendjespolitiek.

Bron: https://childrenshealthdefense.org/defender/mexico-president-amlo-censorship-civil-rights