Mexicaanse arts opgenomen in het ziekenhuis nadat hij het COVID-19-vaccin had gekregen

Een medisch medewerker krijgt een injectie met een dosis van het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin in het Regionale Militaire Specialiteitsziekenhuis in San Nicolas de los Garza, aan de rand van Monterrey, Mexico, 29 december 2020.

REUTERS / Daniel BecerrilMEXICO CITY (Reuters)

Mexicaanse autoriteiten zeiden dat ze de zaak bestuderen van een 32-jarige vrouwelijke arts die in het ziekenhuis werd opgenomen na ontvangst van het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin.

warning
OPGELET ! DIT IS EEN AUTOMATISCHE VERTALING !

De arts, wiens naam niet is bekendgemaakt, werd opgenomen op de intensive care van een openbaar ziekenhuis in de noordelijke staat Nuevo Leon nadat ze epileptische aanvallen, ademhalingsproblemen en huiduitslag had gehad.

“De eerste diagnose is encefalomyelitis”, zei het ministerie van Volksgezondheid in een verklaring die vrijdagavond werd vrijgegeven. Encefalomyelitis is een ontsteking van de hersenen en het ruggenmerg.

Het ministerie voegde eraan toe dat de dokter een geschiedenis van allergische reacties heeft en zei dat er geen bewijs is uit klinische onderzoeken dat iemand een hersenontsteking heeft ontwikkeld na de toediening van het vaccin.

Pfizer en BioNTech waren niet direct bereikbaar voor commentaar.

Meer dan 126.500 mensen zijn gestorven aan COVID-19 in Mexico. Het land begon op 24 december met de distributie van de eerste ronde van COVID-19-vaccins aan gezondheidswerkers.

Bron: https://www.reuters.com/article/health-coronavirus-mexico-vaccines-idUSKBN2970H3

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − twaalf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.