Mexicaanse arts die het vaccin heeft gekregen, kan niet praten en bewegen

“Karla Cecilia Perez, 32-jarige internist-arts die in het ziekenhuis werd opgenomen nadat ze het Pfizer-vaccin had gekregen, is bij bewustzijn, maar worstelt om te spreken en benen en armen te bewegen.”

warning
OPGELET ! DIT IS EEN AUTOMATISCHE VERTALING !

https://www.proceso.com.mx/nacional/2021/1/4/doctora-hospitalizada-tras-recibir-vacuna-tiene-problemas-para-hablar-en-extremidades-255574.html

MEXICO CITY (apro). – Internist Karla Cecilia Pérez Osorio, 32, die stuiptrekkingen kreeg na ontvangst van het covid-19-vaccin gemaakt door Pfizer en BioNTech, in Monclova, Coahuila, is bij bewustzijn, maar heeft moeite met spreken en hun armen en benen bewegen, meldde de familie.

Op sociale netwerken bevestigden haar man, Ángel Palestino Gallardo, en haar neef, Carolina Rivas Gallardo, dat ze tintelingen in haar lippen en ledematen had, gaven haar medicijnen en keerde terug naar haar werk, maar 20 minuten later vertoonde ze verlamming van haar armen, benen en verschillende aanvallen tot die bewusteloos was.

Ze zeiden dat hij geen aanvallen meer heeft gehad, maar fysieke problemen heeft en mogelijk gevolgen heeft, dus vroeg hij om een ​​onderzoek.

In dit verband meldde Carlos Palestino, zwager, dat het een volledig onbekende en nieuwe reactie was die verband hield met het vaccin en dat het federale ministerie van Volksgezondheid de overeenkomstige onderzoeken uitvoert.

“ Om mogelijke controverses te vermijden, naast het beschermen van de privacy van de patiënt en om niet te interfereren met het goede werk van de behandelende collega’s, moet alles met betrekking tot Karla’s gezondheidstoestand worden doorverwezen door de overeenkomstige autoriteit, die en brieven over de kwestie ”, publiceerde hij.

Hij wees af dat hij een anti-vaccinatiebeweging promoot. Integendeel, hij zei dat hij vaccinatie steunt, omdat is aangetoond dat het ziekten voorkomt en veel levens redt.

Wat is er met de dokter gebeurd?

Op 30 december werd Pérez Osorio, die werkt in het Algemeen Ziekenhuis van Zone 7 van het Mexicaanse Instituut voor Sociale Zekerheid (IMSS), in Monclova, ingeënt in het 105 Monclova Infanteriebataljon.

Een half uur later kreeg ze stuiptrekkingen en kreeg ze reacties nadat ze was ingeënt tegen Covid-19, waarvoor ze werd overgeplaatst naar de High Speciality Medical Unit van Monterrey, Nuevo León.

Op 1 januari ontkende hij dat de arts van Coahuila was geïntubeerd en dat een ander na vaccinatie een aangezichtsverlamming had.

De eerste gebeurtenis, zo gaf hij aan, is die van een specialist van het algemeen ziekenhuis van zone nummer 1 die een uur in het ziekenhuis onder toezicht bleef: “ze werd naar huis ontslagen en tot dusver is ze in perfecte gezondheidstoestand.”

De tweede komt overeen met een werknemer van het algemeen ziekenhuis van zone nummer 7 van Monclova, die om veiligheidsredenen werd doorverwezen naar een High Speciality Medical Unit (UMAE) van Nuevo León.

“Zijn gezondheid is goed en de overdracht kwam overeen met het derde niveau van follow-up en zorgprotocol”, beperkte hij zich tot rapportage.

Saltillo, Coahuila, 31 december 2020
INFORMATIEKAART
GEDISCARTEERDE IMSS GRAND EVENEMENTEN VOOR VACCINE TEGEN COVID-19
Wat betreft dat de ene arts naar verluidt geïntubeerd moest worden en een andere ontwikkelde gezichtsverlamming nadat hij het vaccin tegen het SARS-CoV2 virus had gekregen, meldt het Coahuila Representation Office van het Mexicaans Instituut voor Sociale Zekerheid (IMSS):
• Duizend 609 doses biologisch zijn toegepast op gelijk aantal middelbare schoolgezondheidswerkers in de staat.
• Van deze duizend 609 mensen hebben slechts twee milde allergische reacties ervaren.
• Het eerste evenement komt overeen met een specialist bij HGZ No. 1 die een uur in de surveillance van het ziekenhuis verbleef, afgestudeerd naar zijn huis en tot nu toe in perfecte gezondheid is.
• De tweede is voor een HGZ werker No. 7 Monclova, die om veiligheidsredenen naar een Nuevo Le op UMAE werd gestuurd. Zijn gezondheidstoestand is goed en de overdracht correspondeerde met opvolging en zorgprotocol op het derde niveau.
• Het is vals dat de ene dokter ′′ geïntubeerd ′′ was en dat een andere geregistreerde gezichtsverlamming.
• Inentingswerkzaamheden blijven de ruim 5 duizend doses die zijn vastgesteld voor de sociale zekerheid in Coahuila afronden.
Het IMSS Coahuila Representatiebureau onderschrijft de verplichting om transparant en tijdigheid te rapporteren en roept het publiek op om biologicals niet te wantrouwen en te onthouden dat vaccins redding voor meerdere ziekten in de medische geschiedenis hebben vertegenwoordigd.
— o0o —

https://www.facebook.com/TuIMSSCoahuila/posts/1804136409724948

Op 2 januari erkende het federale ministerie van Volksgezondheid de zaak van Dr. Pérez Osorio. Hij verzekerde dat hij werd geobserveerd en behandeld door specialisten in kritische geneeskunde om de hersenontsteking die hij presenteerde te verminderen.

Ze legde uit dat de arts na een halfuur vaccinatie huiduitslag, toevallen en verminderde spier- en ademhalingskracht vertoonde, dus bestudeert ze de casus waarvan de initiële diagnose de onderzochte encefalomyelitis is en stabiel is gerapporteerd.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.