Merck schrapt COVID-vaccins; Zegt dat het effectiever is om het virus te krijgen en te herstellen

Vaccins veroorzaakten een ‘inferieure’ reactie van het immuunsysteem in vergelijking met natuurlijke infectie.

door Steve Watson, 26 januari 2021

Vaccinfabrikant Merck heeft de ontwikkeling van twee coronavirusvaccins opgegeven en zegt dat na uitgebreid onderzoek werd geconcludeerd dat de injecties minder bescherming boden dan alleen het virus zelf oplopen en antistoffen ontwikkelen.

Het bedrijf  kondigde aan  dat de vaccins V590 en V591 ‘goed werden verdragen’ door testpatiënten, maar dat ze een ‘inferieure’ immuunsysteemrespons genereerden in vergelijking met natuurlijke infectie.

Het bedrijf verklaarde dat het zich in plaats daarvan zal concentreren op onderzoek naar therapeutische geneesmiddelen met het label MK-7110 en MK-4482.

De medicijnen zijn bedoeld om patiënten te beschermen tegen de schade van een overactieve immuunrespons op het virus.

“Tussentijdse resultaten van een fase 3-onderzoek lieten een vermindering van meer dan 50 procent zien van het risico op overlijden of ademhalingsfalen bij patiënten die in het ziekenhuis waren opgenomen met matige tot ernstige COVID-19”, aldus de verklaring van het bedrijf over het medicijn MK-7110.

Merck zal ongeveer $ 356 miljoen ontvangen van de Amerikaanse regering om de productie van de mogelijke behandelingen onder Operatie ‘Warp Speed’ ​​te versnellen.

Chief Marketing Officer Michael Nally vertelde Bloomberg  onlangs  dat Merck streeft naar ongeveer 20 miljoen kuren van het MK-4482-medicijn, een oraal antiviraal middel dat patiënten gedurende vijf dagen twee keer per dag zullen innemen.

Ondertussen hebben Duitse wetenschappers in gerelateerd nieuws beweerd  dat het Britse Oxford / AstraZeneca-vaccin minder dan 8% effectief is bij 65-plussers, wat de vaccinontwikkelaars ertoe aanzet om terug te slaan en de beweringen te ontzenuwen.

De Duitse media publiceerden de beweringen en beweerden dat het ‘bevestigd’ was door ‘meerdere’ niet nader genoemde senior Duitse overheidsbronnen.

De ministers van de Britse regering hebben gesuggereerd dat de claim verband zou kunnen houden met het lopende geschil over de levering van het vaccin tussen de Europese Unie en AstraZeneca.

De EU, die het vaccin nog moet goedkeuren, heeft  gedreigd de export  van schoten naar Groot-Brittannië te blokkeren , in een actie die door Britse overheidsbronnen als ‘hatelijk’ is bestempeld.

In een poging om ervoor te zorgen dat haar lidstaten hun ‘eerlijke aandeel’ aan vaccins krijgen, heeft de EU ook gedreigd de levering van Pfizer-vaccins aan het VK te blokkeren, waarbij ze eist dat farmaceutische bedrijven gedetailleerde informatie verstrekken over wanneer ze van plan zijn Covid-prikken naar het VK te exporteren. landen buiten het blok.

Bron: https://stillnessinthestorm.com/2021/01/merck-scraps-covid-vaccines-says-its-more-effective-to-get-the-virus-and-recover

Vertaald door Google Translate


(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Merck schrapt COVID-vaccins; Zegt dat het effectiever is om het virus te krijgen en te herstellen

 • 2 februari 2021 om 21:47
  Permalink

  In de jaren 80 waren mijn beide kinderen geboren. Totaal onwetend volgden wij het Rijksvaccinatie programma. Toch werden de kinderen zo veel en zo ernstig ziek dat wij uiteindelijk bij een homeopaat te rade gingen. Die behandeling was zeer bevredigend en we kregen terloops de raad om nog zo weinig mogelijk te vaccineren.
  Ondertussen was mijn belangstelling in het onderwerp gewekt en die heeft enkel maar geresulteerd in de bevestiging van onze ervaring.
  Ik wil hierbij mijn immense dankbaarheid betuigen aan al die artsen die zo heldhaftig voor hun patiënten zijn opgekomen en ik vraag mij af hoe wij deze mensen en dus onszelf kunnen beschermen tegen de agressie van anderen op hoge posten zoals de Orde der Geneesheren?
  Wat hebben de Rechten van de Mens nog voor gewicht?
  Een dialoog dat wijzen ze af. Waarschijnlijk omdat ze tegen de waarheid niet op kunnen.
  Gelukkig beweegt er heel wat dat enige troost geeft….

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.