Meester Vanlangendonck stelt de niet verkozen minister Vandenbroucke in gebreke wegens desinformatie en steun aan de vaccinatiecampagne tegen COVID-19

Tijd om onze politiekers ter verantwoording te roepen. De aanhoudende propaganda rond vaccinatie van jongeren zonder gegronde reden en zonder de nodige veiligheidsoverwegingen m.b.t de experimentele ervan hangt de spuigaten uit. Philippe Vanlangendonck geeft deze kwestie de aandacht die ze verdient.

In gebreke stelling t.a.v. Minsister Vandenbroucke

Begin augustus kregen weer enkele duizenden niet-gevaccineerde jongeren een nieuwe uitnodiging tot vaccinatie 2.
Wat op deze uitnodiging staat, kon misschien in januari nog gebaseerd zijn op naïviteit, blind geloof of op de trieste overtuiging dat genuanceerde info niet thuishoorde in de overheidspropaganda “ één boodschap”. Maar deze brief nog altijd rondsturen met de wetenschappelijke info die ondertussen al beschikbaar is, is ronduit een leugen en desinformatie.

Jongeren worden naar de vaccinatiecentra gelokt met DJ-feestjes, of worden onder druk gezet, onder meer door het telkens opnieuw moeten aanvragen van de verplichte covidpass als ze aan sociale evenementen willen deelnemen. Ondertussen zijn ook al vele Belgische scholen, geïnspireerd door uw campagne, ervan overtuigd dat zij zich nog eens extra moeten inzetten om een hogere vaccinatiegraad bij de jongeren te bereiken door middel van omzendbrieven naar de ouders met nog minder genuanceerde info 3, info-avonden, de komst van vaccinatiebussen etc.

Vorige week heeft u de volgende uitspraken gedaan in het programma Ter Zake:

“Mensen die zich niet laten vaccineren vrijheden ontzeggen. Dat mag je absoluut doen.”

Met deze publieke uitspraken heeft u o.a. artikel 23 van de wet van 10 MEI 2007 ter bestrijding van bepaalde vormen van discriminatie overtreden.

“Met gevangenisstraf van twee maanden tot twee jaar wordt gestraft ieder openbaar officier of ambtenaar, iedere drager of agent van het openbaar gezag of van de openbare macht die in de uitoefening van zijn ambt een persoon discrimineert wegens een van de beschermde criteria.
Dezelfde straffen worden toegepast wanneer de feiten begaan zijn jegens een groep, een gemeenschap of de leden ervan, wegens een van de beschermde criteria.”

art. 4 4° beschermde criteria : leeftijd, seksuele geaardheid, burgerlijke staat, geboorte, vermogen, geloof of levensbeschouwing, politieke overtuiging, [syndicale overtuiging] taal, huidige of toekomstige gezondheidstoestand, een handicap, een fysieke of genetische eigenschap, sociale afkomst;”
De collaterale schade door de vaccinatiecampagne is zeer groot.


Nochtans blijft u die verder promoten en vaccinatie als de enige uitweg uit deze “pandemie” voor te stellen, zonder inlichtingen te geven over de mogelijke bijwerkingen.
Bijwerkingen die trouwens in het recentste EMA rapport over de werkzaamheid en veiligheid van het Pfizer vaccin bij jongeren allemaal gebarreerd zijn!

Wetgeving rond discriminatie

Aangiften rond discriminatie

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.