Meer dan een miljoen bijwerkingen en 21.000+ sterfgevallen

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Bijwerkingen van Covid-19-vaccins hebben in de VS officieel de grens van 1 miljoen gevallen overschreden, volgens CDC-gegevens die ook meer dan 21.000 sterfgevallen melden.

Veiligheidssignalen

Bovendien onthulden de gegevens, die werden verzameld voor het federale Vaccine Adverse Events Reporting System, meer dan 3.400 miskramen bij zwangere vrouwen en meer dan 35.000 mensen die blijvend invalide zijn. Meer dan 110.000 mensen belanden in het ziekenhuis als gevolg van de bijwerkingen van de injecties. Deze gegevens werden op 24 december 2021 bijgewerkt.

Meldingen aan VAERS zijn vrijwillig, wat betekent dat er waarschijnlijk veel meer gevallen niet zijn gemeld. Volgens het Departement van Gezondheid en Human Services:

De sterke punten van VAERS zijn dat het nationaal is en snel kan waarschuwen voor een veiligheidsprobleem met een vaccin. Als onderdeel van CDC en FDA’s multisysteembenadering van het toezicht op de veiligheid van vaccins na de vergunningverlening, is VAERS ontworpen om snel ongewone of onverwachte patronen van ongewenste voorvallen op te sporen, ook bekend als “veiligheidssignalen”.

Wat leidt tot de volgende vraag:

Waarom dringt de federale regering zo aan op Covid-19-vaccins, gezien het aantal bijwerkingen, sterfgevallen en miskramen die hierboven zijn gemeld?

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vier × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.