Meer dan 300 mensen overleden na COVID-19 vaccinaties in België en Nederland

Sinds januari zijn volgens het Belgisch Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG) in België al 81 mensen overleden na de inenting met een COVID-19-vaccin.

Hierbij moet worden opgemerkt dat niet alle sterfgevallen van deze aard zijn gemeld. Dit betekent dat het totale aantal sterfgevallen na vaccinatie veel hoger ligt. Dit geldt ook voor het aantal gevallen van bijwerkingen, dat volgens het FAGG momenteel 11.680 bedraagt. Daarvan is 30% ernstig, inclusief sterfgevallen.

In Nederland zijn volgens de organisatie Hart van Nederland al 225 mensen overleden na het ontvangen van hun COVID-19 vaccinatie. In Nederland werden ook 33.585 gevallen van bijwerkingen gemeld, wat duidelijk aantoont dat de aantallen in België inderdaad veel hoger liggen dan tot nu toe door de regering en de pers werd toegegeven.

Naar schatting zijn in Europa al meer dan 4.000 mensen aan de vaccins overleden.

Net zoals de “lockdowns” tot meer doden hebben geleid in plaats van minder, zien we nu al dat de vaccinatiecampagnes ook meer doden zullen veroorzaken dan dat ze (zouden kunnen) voorkomen.

Eerder deze week werden de Belgische regeringen en Marc van Ranst door ITNT.news op de hoogte gebracht van het feit dat hun dictatoriale lockdowns verantwoordelijk zijn geweest voor een overmatige sterfte. Dit werd hen getoond aan de hand van een officieel Statbel-diagram. Tot nu toe heeft niemand geantwoord.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − veertien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.