Medische vergunning geschorst van kindervaccin klokkenluider

Geschreven door healthimpactnews.com

Dr. Paul Thomas, MD werd geboren in Portland, Oregon, en groeide op in zuidelijk Afrika. Hij heeft een masterdiploma in biologie, een MD van de Dartmouth Medical School en voltooide zijn pediatrische opleiding aan de University of California, San Diego.

Hij is een board-gecertificeerde fellow van de American Academy of Pediatrics, en heeft ook board-certificeringen in Addiction Medicine en Integrative Holistic Medicine. Hij startte de Pediatric After-Hours Clinic (nu Pediatric SEH) in het Emanuel Children’s Hospital, waar hij ook les gaf aan medische studenten en bewoners van 1988-1993.

We hebben het werk van Dr. Paul Thomas  over  Health Impact News  de afgelopen jaren vele malen besproken  . Hij is een kampioen in de Health Freedom-beweging en gelooft sterk in  Informed Consent  als het gaat om vaccins.

Omdat dr. Thomas gelooft dat ouders het beste weten als het gaat om de zorg voor hun kinderen, heeft hij ouders in zijn praktijk met een breed scala aan opvattingen over vaccins. Sommige ouders van kinderen in zijn praktijk krijgen helemaal geen vaccins, terwijl anderen wel vaccineren, hoewel meestal in een langzamer tempo dan wat de CDC aanbeveelt.

Dr. Thomas dwingt ouders niet om zijn standpunt over vaccins in te nemen. Hij stelt dat als ouders hun kinderen willen vaccineren, hij in ieder geval het soort arts is dat daadwerkelijk onderzoek heeft gedaan naar vaccins, en niet alleen accepteerde wat op de medische school werd geleerd, wat niet veel is als het gaat om vaccins, behalve de Big Pharma mantra dat “alle vaccins effectief en veilig zijn.”

Dr. Thomas weet uit eerste hand dat dit niet waar is, en zijn overtuiging is dat als ouders besluiten hun kinderen te vaccineren, ze waarschijnlijk beter af zijn in zijn praktijk, waar hij hen beter kan helpen met eventuele negatieve bijwerkingen om te gaan. De overgrote meerderheid van de artsen die kinderen vaccineren, hebben geen kennis van vaccinatieletsels, omdat ze niet eens weten hoe ze ze moeten herkennen.

Daarom is Dr. Thomas tegenwoordig een van de weinige artsen in Amerika die daadwerkelijk naar de gegevens van zijn patiënten door de jaren heen kunnen kijken en de resultaten van gevaccineerde kinderen versus niet-gevaccineerde kinderen kunnen vergelijken, een studie die de CDC weigert te doen.

En dat is precies wat hij deed. Samen met James Lyons-Weiler, Ph.D., publiceerden ze hun studie in het  International Journal of Environmental Research and Public Health .

De titel van het onderzoek is  Relatieve incidentie van kantoorbezoeken en cumulatieve tarieven van gefactureerde diagnoses langs de as van vaccinatie .

Kort nadat hij deze studie publiceerde die van grote waarde is voor het publiek en ouders die weloverwogen beslissingen willen nemen over de gezondheid van hun kinderen en vaccinaties, werd zijn medische vergunning in Oregon opgeschort, omdat de studie duidelijk aantoont dat niet-gevaccineerde kinderen vaak veel gezonder dan degenen die zijn ingeënt.

Dr. Thomas kwam onlangs bij  Del Bigtree op Highwire  om zijn studie en zijn huidige situatie in zijn medische praktijk te bespreken.

Hier is een kopie van het interview van hun  Bitchute Channel .

Bron: https://principia-scientific.com/child-vaccine…/


(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)