Media start met aanval op hen die het experimentele Covid-vaccin weigeren

De afgelopen week waren we getuige van een gecoördineerde aanval op niet- Covid19 gevaccineerde burgers door onze mainstream media.

Pesten | OBS de Marke

Deze media is ontworpen om gemeenschappen te polariseren. Het gevaar van het huidige narratief mag niet worden onderschat.

Eerst werden mensen die geen gezichtsbedekking konden dragen gepest. Nu is het de beurt aan iedereen die het Covid-vaccin durft te weigeren. Deze laatste ontwikkeling gaat echter verder dan gewoon ‘pesten’.

In dit artikel van de Independent werden de diepten van het kwaad en de haat gepeild en weerklonk een beangstigend verleden, een verleden waarin het de geaccepteerde norm was om delen van de samenleving te marginaliseren en op een afschuwelijke manier te behandelen. We weten allemaal waartoe dat heeft geleid en het was volstrekt afschuwelijk.

Het artikel, waarin werd gesteld dat degenen die niet zijn gevaccineerd, onder andere behandeling bij de NHS verdienen en hun baan moeten verliezen, zou goed hebben gepast op een Hitler-bijeenkomst aan het eind van de jaren dertig van de vorige eeuw. Ik zeg dit niet lichtvaardig, maar ik wil wel vragen: “Hoe zijn we daar terechtgekomen?” “Kan iemand dat alsjeblieft uitleggen”?

Hier het volledige Engelstalige artikel in The Daily Expose d.d. 23 mei 2021.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Media start met aanval op hen die het experimentele Covid-vaccin weigeren

 • 6 juni 2021 om 13:14
  Permalink

  Dat de MSM dom is, daar kunnen wij niet aan doen.
  Ze mogen in ieder geval mijn vaccin hebben, gratis.
  Ik zou zeggen, veel succes ermee !!!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + twintig =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.