Media met een hart: Hoofdredacteur van grootste krant in Duitsland vraagt vergeving aan de kinderen voor manipulatie en bedrog!

Bild biedt haar excuses aan. Een aardverschuiving dendert door Duitsland heen. Onze enige vraag is nu: wanneer volgen Nederland en België?

De Duitse krant BILD heeft het ondenkbare gedaan.
BILD heeft zich verontschuldigd aan alle kinderen voor hun gigantische angstverhalen in coronatijd.

Ik zou tegen miljoenen kinderen in dit land, voor wie wij als samenleving allemaal verantwoordelijk zijn, willen zeggen wat onze federale regering en onze kanselier nog niet hebben durven zeggen: :

Wij vragen u om vergeving”. 

We vragen je vergeving voor anderhalf jaar van een beleid dat je tot slachtoffer heeft gemaakt.

Aan slachtoffers van geweld, verwaarlozing, isolement, emotionele eenzaamheid. Want de politiek en de media die berichten dat je tot op de dag van vandaag, net als vergif, het gevoel hebt dat je een levensgevaar bent voor onze samenleving.

Dat ben je niet, laat je niet overhalen. Wij moeten jou beschermen, niet jij ons.

Excuses werden aangeboden voor de grootschalige ellende, die hun berichtgeving heeft aangericht in het leven van gezinnen en speciaal in het leven van kinderen. Wat een grootsheid van hoofdredacteur van Julian Reichelt om dit te doen!

Wat een voorbeeld is hij daarmee voor alle hoofdredacteuren in andere landen. Maar zeker ook voor de hoofdredacteuren in Nederland en België.

Ons voorstel is om de redacties van onze kranten massaal te laten weten het voorbeeld te volgen.

Want het is precies zoals hoofdredacteur Julian Reichelt van BILD zegt, als de nationale overheid het niet doet, dan moet je het als hoofdredacteur maar doen. Je excuses aanbieden aan kinderen. En bij extensie de oudere.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + achttien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.