Massale gevallen van vaccin bijwerkingen blazen EMA-databank op

Er wordt veel gevaccineerd, maar bijwerkingen doen zich voor in een ongekend tempo en met een ongekende frequentie. Het beste bewijs hiervoor komt uit de databank van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) zelf: Het kan de overvloed aan gegevens al na vier maanden niet meer verwerken, bericht tkp.at.

Het EMA-systeem kan niet meer dan 199.801 lijnen produceren. Dit betekent dat de gegevens van vóór 06 maart 2021 bij AstraZeneca zijn afgekapt. Men moet werken met back-ups van oude bestanden en de afgeknipte gegevens toevoegen. Hebben we meer bewijs nodig dat dit een ongekend experiment is? Hun eigen systemen kunnen de hoeveelheid gegevens niet meer aan.

Het inmiddels tot Vaxzevria omgedoopte serum is sinds 29 januari 2021 voorwaardelijk goedgekeurd door het EMA. De eerste vermelding in de lijst van de EMA-databank dateert echter van 11 januari 2021.

Op 19 mei 2021 vermeldt de EMA-site alleen al voor het AstraZeneca product meer dan 220.000 vermoedelijke bijwerkingen.

Indien u meer informatie wenst over de individuele verdachte gevallen, kunt u gebruik maken van de zogenaamde Line-Listing. Er wordt één regel gegeven voor elke getroffen persoon. De lijst kan worden uitgevoerd als een Excel- of csv-bestand. Juist, deze lijsten zijn beperkt tot 199.801 regels.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Massale gevallen van vaccin bijwerkingen blazen EMA-databank op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.