Massahypnose: hoe werkt dat? Heldere inzichten van Dr. Robert Malone in deze video

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Dr. Robert Malone vermeld ook Mathias Desmet in deze video over massavorming door hypnose. Een bondige uitleg die je in deze tijd zeker zal inspireren.

Wie is Dr. Robert Malone?

Dr. Robert Malone is de uitvinder van de negen oorspronkelijke octrooien op mRNA-vaccins, die oorspronkelijk in 1989 werden aangevraagd (waaronder zowel het idee van mRNA-vaccins als de oorspronkelijke proof of principle-experimenten) en RNA-transfectie.

Dr. Malone heeft bijna 100 peer-reviewed publicaties die meer dan 12.000 keer zijn geciteerd.

Sinds januari 2020 leidt Dr. Malone een groot team dat zich richt op klinisch onderzoeksontwerp, geneesmiddelenontwikkeling, computermodellering en werkingsmechanismen van hergebruikte geneesmiddelen voor de behandeling van COVID-19.

Dr. Malone is de medisch directeur van The Unity Project, een groep van 300 organisaties in de VS die zich verzetten tegen de verplichte COVID-vaccins voor kinderen.

Hij is ook de voorzitter van de Global Covid Summit, een organisatie van meer dan 16.000 artsen en wetenschappers die zich inzetten om de waarheid aan de macht te brengen over onderzoek en behandeling van de COVID pandemie.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

18 − vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.