Man verliest huid over heel zijn lichaam na reactie op het Johnson & Johnson vaccin

Een man uit Virginia kreeg een zeldzame reactie op het Johnson & Johnson vaccin, waardoor hij een pijnlijke uitslag kreeg die zich over zijn hele lichaam verspreidde en vervolgens begon af te schilferen.

Vier dagen nadat hij de eerste dosis van het Johnson & Johnson had gekregen, begon Richard Terrell vreemde symptomen te ontwikkelen. “Ik begon een beetje ongemak onder mijn oksel te voelen, een paar dagen later kreeg ik een jeukende uitslag en daarna begon ik op te zwellen en werd mijn huid rood,” vertelde Terrell aan de zender.

De uitslag bedekte al snel zijn hele lichaam aldus Terrell.

“Het gebeurde allemaal zo snel. Mijn huid begon af te schilferen, het prikte, brandde en het jeukte. Telkens als ik mijn armen of benen boog, zoals de binnenkant van mijn knie, was het erg pijnlijk waar de huid opgezwollen was en tegen zichzelf wreef.”

Hij belandde op de spoedafdeling van het ziekenhuis, waar artsen vaststelden dat hij een bijwerking van het vaccin had ondervonden.

“We sloten alle virale infecties uit, we sloten COVID-19 zelf uit, we verzekerden ons ervan dat zijn nieren en lever in orde waren om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat het het vaccin de oorzaak was,” vertelde Dr. Fnu Nutan.

Ze zei dat deze medische toestand levensbedreigend had kunnen zijn mits onbehandeld.

“De huid is het grootste orgaan in het lichaam en wanneer het ontstoken geraakt zoals bij hem, kun je veel vocht en elektrolyten verliezen.”

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.