Londense arts beschrijft “ongekende” mate van ziekte na COVID vaccinaties

In een sterk geformuleerde brief aan het British Medical Journal, heeft een in Londen gevestigde arts gewezen op “ongekende” niveaus van ziekte onder het personeel na de COVID-19 injecties en de “vaccinatiedwang” beschreven als een “nazi-dystopie”.

Op 2 april werd de brief gepubliceerd in het prestigieuze British Medical Journal (BMJ). De brief kwam van Dr. K. Polyakova, een Londense arts, in antwoord op een BMJ artikel getiteld “Moeten artsen het COVID-19 vaccin krijgen?”

In het oorspronkelijke artikel werd sterk gepleit voor de vaccinatie van het medisch personeel, werd verklaard dat dit een morele plicht is om de volksgezondheid te beschermen en werden eventuele bezwaren tegen de werkzaamheid of veiligheid van de vaccinatie gebagatelliseerd.

De toon van het BMJ artikel en de eenduidige meningen van de vier geciteerde medici, baarden Dr. Polyakova zorgen. Ze schreef dat ze “moeite” had om te begrijpen “waarom er geen melding wordt gemaakt van de morbiditeit die veroorzaakt wordt door het huidige vaccinatieprogramma binnen de gezondheidszorg en de personeelspopulatie”.

“De ziektecijfers na vaccinatie zijn ongekend en het personeel wordt erg ziek, sommigen met neurologische symptomen, wat een enorme impact heeft op de werking van de gezondheidsdienst. Zelfs jonge en gezonde mensen zijn dagenlang afwezig, sommigen wekenlang en sommigen hebben zelfs medische behandeling nodig. Hele teams worden uit hun ambt ontheven omdat ze samen werden gevaccineerd”.

Polyakova verdedigde dit standpunt door te vertellen over de ervaring die zij de afgelopen maanden had opgedaan met het leiden van een gezondheidsdienst tijdens de COVID-periode, en door te verklaren dat zij “meer vaccins in haar leven heeft gehad dan de meeste mensen”.

Hoewel ze duidelijk geen “anti-vaxxer” is, schreef Polyakova dat de verplichte vaccinaties gevaarlijk zouden zijn en in strijd met de ethische principes van de gezondheidsdienst: “Verplichte vaccinatie is in dit geval dom, onethisch en onverantwoordelijk als het gaat om de bescherming van ons personeel en de volksgezondheid.”

“Wij zitten in de vrijwillige fase van vaccinatie en moedigen het personeel aan om een niet gelicentieerd product te nemen dat van invloed is op hun onmiddellijke gezondheid. Ik heb directe ervaring met personeel dat Covid oploopt NADAT het is gevaccineerd en het waarschijnlijk heeft overgebracht op anderen. In feite wordt duidelijk gesteld dat deze vaccins geen immuniteit bieden of overdracht stoppen. In dat geval, waarom doen we het dan?”

Verder verwees de arts ook naar het onmiskenbare gebrek aan gegevens over de inderhaast ontwikkelde injecties, waarbij zij vraagtekens plaatst bij de langetermijneffecten “Er zijn geen gegevens beschikbaar over de veiligheid op lange termijn (in het beste geval een paar maanden proefgegevens) en voor deze producten is alleen een noodvergunning verleend. Waarom zouden er geen nadelige effecten op lange termijn kunnen zijn die de hele gezondheidssector in gevaar brengen?

Verwijzend naar de seizoensgriep, een “enorme jaarlijkse moordenaar” die “het gezondheidssysteem overspoelt”, merkte Polyakova op dat de griepvaccins niet alleen vrijwillig zijn, maar ook dienen om te beschermen tegen andere ziekten van “groter belang”.

“Dwang en het opleggen van medische behandelingen aan ons personeel, aan leden van het publiek, vooral wanneer behandelingen zich nog in de experimentele fase bevinden, behoren tot het domein van een totalitaire nazi-dystopie en vallen ver buiten onze ethische waarden als de hoeders van de gezondheid.”

Polyakova vertelde dat zij en haar hele familie” COVID-19 hadden opgelopen en rouwde ook om de dood van een “relatief jong familielid” met onderliggende aandoeningen, maar bleef desondanks vurig gekant tegen gedwongen vaccinaties.

“Desondanks zou ik mezelf nooit verlagen en ermee instemmen dat we onze liberale beginselen en het internationale standpunt inzake lichaamssoevereiniteit, vrije geïnformeerde keuze en mensenrechten laten varen en steun geven aan ongekende dwang op beroepsbeoefenaars, patiënten en mensen om experimentele behandelingen te ondergaan met beperkte veiligheidsgegevens. Dit en het beleid dat hiermee gepaard gaat, vormt een groter gevaar voor onze samenleving dan al het andere waarmee we het afgelopen jaar geconfronteerd zijn geweest”.

Polyakova, die de populaire uitdrukking gebruikt die abortusvoorstanders gebruiken, vroeg zich af: “Wat is er gebeurd met ‘mijn lichaam, mijn keuze’?

“Wat is er gebeurd met wetenschappelijk en open debat? Als ik geen antibioticum voorschrijf aan een patiënt die het niet nodig heeft omdat ze gezond zijn, ben ik dan anti-antibiotica? Of een antibiotica-ontkenner? Wordt het niet eens tijd dat mensen echt gaan nadenken over wat er met ons gebeurt en waar dit allemaal toe leidt?”

Dr. Polyakova’s waarschuwingen over het “ongekende” aantal ziektegevallen na de vaccinaties worden gestaafd door gegevens van de regering van het VK, waarin het steeds toenemende aantal bijwerkingen en sterfgevallen na de vaccinaties wordt gedocumenteerd.

Op 21 maart waren er in het VK meer dan 494.114 bijwerkingen gemeld na de injectie. Van dat aantal waren er 5.230 hartstoornissen, 103 hartstilstanden, 140 gevallen van verlamming en 704 sterfgevallen.

Verder werden 76 mensen blind, traden 45 spontane abortussen op en werden 8.552 psychiatrische stoornissen geregistreerd.

Uit gegevens van het U.S. Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) blijkt dat 2249 mensen in de VS zijn overleden als gevolg van de vaccinaties. Dit aantal is meer dan 20% van het totale aantal door VAERS gedocumenteerde sterfgevallen als gevolg van alle vaccins sinds het begin van de registratie in 1990.

Desondanks worden injecties nog steeds gepromoot, waarbij premier Boris Johnson en minister van Volksgezondheid Matt Hancock naar verluidt van plan zijn injecties verplicht te stellen voor personeel in verzorgingstehuizen en de sociale zorg. De Britse krant The Telegraph onthulde dat het tweetal heeft samengewerkt om een wetswijziging te bewerkstelligen, waardoor de injecties verplicht zouden worden.

Volledige details van het plan moeten nog naar buiten komen, maar in de tussentijd lijkt het erop dat het Verenigd Koninkrijk injecties verplicht gaat stellen, terwijl de plannen om vaccinpaspoorten in gebruik te nemen snel worden voortgezet.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 + 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.