Lokale Amerikaanse media deed oproep naar getuigenissen van niet-gevaccineerde sterfgevallen bij dierbaren. Als antwoord kregen ze heel andere verhalen…

Een lokale media-instelling in Amerika was op zoek naar verhalen over niet-ingeënte mensen die waren overleden aan Covid. In plaats daarvan werd de instelling overspoeld met verhalen over bijwerkingen en sterfgevallen als gevolg van het vaccin.

In een Facebook-post deed WXYZ, een ABC-filiaal in Detroit, een oproep voor nieuwstips over niet-gevaccineerde dierbaren die waren overleden nadat het vaccin beschikbaar was gekomen. Echter, in plaats van verhalen van ongevaccineerden, werd het bericht op Facebook van de nieuwszender overspoeld door duizenden mensen die wanhopig hun verhaal over vaccinatieschade wilden laten horen in een tijd van keiharde censuur.

Onverwachte comments

De vraag was:

“Heeft u, nadat de vaccins voor iedereen beschikbaar waren, een ongevaccineerde dierbare verloren aan COVID-19? Als u bereid bent om het verhaal van uw familie te delen, stuur ons dan uw contactgegevens. Het kan zijn dat we contact met u opnemen voor een verhaal waar we aan werken.”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-31.png

Ik ben mijn moeder verloren 10 dagen nadat ze het Pfizer vaccin nam. Ze kon niet meer slikken en bijna niet meer spreken de dag nadien. Ze werd opgenomen in het ziekenhuis, na 5 dagen weer naar huis gestuurd en stierf 2 dagen later.

Mijn dochter, 33 jaar, stierf 10 dagen nadat ze geprikt werd. Ze had een hart aandoening en longziekte. Ze had nooit het vaccin mogen krijgen.

Zie hier het volledige artikel met getuigenissen, in het Engels.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.