Lipide nanodeeltjes in mRNA vaccins kunnen levensbedreigende situaties veroorzaken

Het nieuwe Coronavirus-vaccin van de farmaceutische gigant Pfizer bevat gevaarlijke nanodeeltjes en kan bij toediening tot de dood leiden. Is de regering op de hoogte van deze gevaren voor de bevolking?

Je ziet de berichten overal op het nieuws: het nieuwe Coronavirus-vaccin van Pfizer moet worden opgeslagen bij -70°C (-94°F), wat veel kouder is dan de Noordpool. Als het niet bij deze temperatuur wordt opgeslagen, beginnen de ingrediënten ervan te ontbinden en kan het niet werken, schrijft auteur Anna Maria August op Anonymousnews.

Momenteel beweert Pfizer zonder bewijs dat zijn vaccin “90% effectief” is. Maar deze bewering is weinig meer dan bedrijfspropaganda gericht op het opdrijven van de aandelenkoersen door middel van valse voorspellingen. Maar waarom moeten deze vaccins überhaupt bij -70°C worden bewaard? Het antwoord, zo blijkt, is dat ze potentieel gevaarlijke bestanddelen bevatten die nog nooit eerder in vaccins zijn gebruikt.

Pfizer-vaccin bevat nanodeeltjes

Zoals de Children’s Health Defense al zei in een artikel dat op 6 augustus werd gepubliceerd, zijn “mRNA-vaccins getest in klinische proeven met Covid-19, inclusief het Moderna-vaccin, gebaseerd op een op nanodeeltjes gebaseerd draagsysteem dat een synthetische chemische stof bevat die polyethyleenglycol (PEG) wordt genoemd”.

CHD legt verder uit:

Het gebruik van PEG’s in geneesmiddelen en vaccins wordt steeds controversiëler vanwege de goed gedocumenteerde incidentie van ongewenste PEG-gerelateerde immuunreacties, waaronder levensbedreigende anafylaxie. Ongeveer zeven van de tien Amerikanen zijn mogelijk al gesensibiliseerd voor PEG, wat kan leiden tot een verminderde werkzaamheid van het vaccin en een toename van de schadelijke bijwerkingen.

Als een PEG-bevattend mRNA-vaccin voor Covid-19 wordt goedgekeurd door de FDA, zal de toename van de blootstelling aan PEG ongekend en mogelijk catastrofaal zijn. Uit recente documenten en publicaties blijkt dat het bedrijf zich terdege bewust is van de veiligheidsrisico’s die gepaard gaan met PEG en andere aspecten van de mRNA-technologie, maar dat het zich meer bekommert om het eindresultaat.

Lipide nanodeeltjes

Lipide nanodeeltjes veroorzaken hyper-inflammatoire reacties in het lichaam, wat leidt tot ernstige reacties, ziekenhuisopname en mogelijk de dood. Waarom worden LNP’s (lipidenanodeeltjes) in deze vaccins gebruikt?

Zoals KHK verder uitlegt:

LNPs “inkapselen de mRNA constructen om hen te beschermen tegen afbraak en cellulaire opname te bevorderen” en bovendien het immuunsysteem te stimuleren (een eigenschap die door vaccinwetenschappers als “inherente adjuvante eigenschappen” van LNPs wordt aangeduid). Met andere woorden, LNP’s zijn adjuvans, d.w.z. ze zijn ontworpen om hyperinflammatoire reacties in de mens op te wekken na de injectie.

Dit wordt gedaan in een poging om de productie van antilichamen te induceren, die de vaccinfabrikant in staat stellen om een hoge “effectiviteit” te bereiken, zelfs als deze adjuvans zeer ernstige bijwerkingen veroorzaken. Volgens recente vaccinatieproeven van Moderna ondervond 100% van de menselijke vrijwilligers in de proefgroep voor hoge doses vaccins bijwerkingen.

De Britse regering bereidt zich voor op een vaccinatie dodengolf.

De bijwerkingen veroorzaakt door mRNA Coronavirus-vaccins zijn zo wijdverspreid dat de Britse regering onlangs heeft toegegeven dat zij een enorme golf van “neveneffecten” / bijwerkingen van het Coronavirusvaccin verwacht.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + 13 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.