Lijst van foetussen die gebruikt worden in vaccins

Zie hier de lijst van foetussen die worden gebruikt in vaccinaties en andere medische experimenten.

In het boek ‘Coffessions of a Pro-Life Missionairy’ van Paul Marx, komt dokter Ian Donald aan het woord. Hij beschreef het experiment waar hij getuige van was, aan het Karolinska Intituut in Stockholm. Hier werden cellijnen gecultiveerd van geaborteerde baby’s. Hij verklaarde:

“Experimenten werden uitgevoerd met levende baby’s…..’die geeneens een verdovingsmiddel gegund werd, terwijl zij worstelden en huilden en doodsangst uitsloegen. En toen ze niet meer nodig waren, werden ze geëxecuteerd en weggegooid als vuil’. (*1)

Zie hier de lijst:

WI-38 (meisje)

WI-38 is ontwikkeld uit longweefsel van een geaborteerd Zweeds meisje na een zwangerschap van 3 maanden. De ouders vonden dat ze genoeg kinderen hadden. De baby is in ijs verpakt en naar de Verenigde Staten verscheept. Haar weefsel wordt gebruikt om het Rodehond virus RA27/3 (verkregen uit de foetale resten van een ander geaborteerd kind) op te kweken voor het BMR-vaccin.

MRC-5 (jongen)

MRC-5 was ontwikkeld uit het long weefsel van een embryo van een jongen uit Engeland na 14 weken zwangerschap.

RA27/3

Het verhaal van de Rodehond cellijn is grimmig. Vrouwen die in contact waren gekomen met het Rodehond virus werd verteld dat hun kind vreselijke geboorte afwijkingen zouden hebben en dat het beter was om te aborteren. Helaas bleken de babies van de eerste 26 vrouwen niet besmet te zijn. Pas bij de 27e abortus bleek het kind wel besmet te zijn. RA27/3 betekent: Rubella Abortus; 27th abortion; tissue taken from 3 organs https://youtu.be/uaMjO2gXaUo

Stanley Plotkin, arts en wetenschapper zou later onder ede toegeven, dat er ruim 76 geborteerde foetussen zijn gebruikt in het proces en het ontwikelen van het Rodehond vaccin. https://www.youtube.com/watch?v=PN7FQCkiBp8

WALVAX 2 (meisje)

Is ontwikkeld uit weefsel van een, na 3 maanden zwangerschap geborteerde baby, die was geselecteerd uit 9 geaborteerde babies in totaal. Bij deze abortus is de ‘waterzakmethode’ toegepast om te zorgen dat de baby levend en in tact zou worden geboren. Deze cellijn zal worden gebruikt voor het nieuwe BMR vaccin omdat MRC-5 en WI-38 ten einde lopen. https://cogforlife.org/2015/09/09/new-aborted-fetal-cell-line-emerges-for-vaccine-production/

HEK-293

is in 1973 ontwikkeld uit een in Nederland geaborteerde baby. De niercellen zijn genetisch gemanipuleerd met adenovirus. 293 experimenten in totaal…

IMR-90 en #IMR-91

zijn cellijnen uit long- en huidweefsel van 2 geaborteerde meisjes.

Per.C6

Ook wel een “human designer cell” genoemd. PER.C6 is verkregen uit het netvlies van een baby die na 18 weken zwangerschap is geaborteerd. Het wordt gebruikt in de productie van griepvaccins, alsmede in onderzoek naar vaccins voor Ebola, HPV, malaria, HIV en anderen.

Dokter Deisher heeft onderzoek gedaan naar DNA van embryo’s in vaccinaties. Ze zegt het volgende: ‘Over heel de wereld worden vaccins die besmet zijn met menselijk DNA, niet enkel in verband gebracht met autisme, maar ook met epidemische leukemie en lymfekanker bij kinderen.’ Het team van dokter Deisher onderzocht wetenschappelijke gegevens uit de VS, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken en Australië, en constateerde dat de grote toename in het aantal autisme gevallen begon aan het begin van de jaren ’90 van de vorige eeuw, toen diverse vaccins werden geïntroduceerd die menselijke foetaal DNA en retrovirussen bevatten. Toen het gebruik van deze vaccins deze eeuw werd uitgebreid, vond een nieuwe toename van autisme plaats.

Al het foetale DNA dat in kinderen wordt geïnjecteerd is besmet. Hoofdonderzoeker Katie Doan legde uit dat embryonale cellijnen wordt gebruikt om vaccins te kweken, omdat er dan minder auto-immune reacties optreden dan bij het gebruik van dierlijke cellijnen. Volgens haar is het echter onmogelijk om onbesmet foetaal DNA te gebruiken, ondanks pogingen om het te zuiveren. Zodra dit in een kind wordt geïnjecteerd, kan het in combinatie met de genen van het kind autisme en vele andere ziektes veroorzaken. Ook de enorme toename van genderverwarring speelt hierbij een rol.

(1) Confessions of a Prolife Missionary: The Journeys of Fr. Paul Marx

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + 10 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.