Leverontsteking na coronavaccinatie

Artsen en onderzoekers in diverse landen zoeken naar een verklaring voor een opvallende stijging van het aantal mensen met acute hepatitis.

Ook het RIVM doet intussen onderzoek naar mogelijke oorzaken, en houdt dit nauwlettend in de gaten in internationaal verband. Meestal is een hepatitisvirus de oorzaak, maar volgens het RIVM is hier geen sprake van de virale vorm.

Bij de coronaprik en daarna de booster wordt er iedere keer weer opnieuw mRNA ingespoten dat spike-eiwitten tot expressie brengt. Bij iedere prik krijgt men lange tijd de expressie van een viraal eiwit, legt emeritus hoogleraar Pierre Capel uit in een nieuwe video.

“Dat eiwit is niet zo gek gezond. Sterker nog: dat is heel vervelend, maar daar wordt overheen gewalst. Het spike-eiwit wordt onder meer tot expressie gebracht in de lever. In die lever zit dus lange tijd spike-eiwit en je hebt daar een immuniteit. Dat heet een ‘itis’, oftewel een ontsteking (hepatitis = leverontsteking).”

De immunoloog verwijst naar een nieuwe studie waaruit blijkt dat coronavaccinatie hepatitis kan uitlokken. Cytotoxische T-cellen zien op de lever het spike-eiwit, vallen het aan, met als gevolg een ontsteking.

“Dat heeft niks met virussen of wat dan ook te maken, maar met de vaccinatie. Er is dus wel degelijk een zeer specifieke immuunreactie tegen het spike-eiwit, die in dit geval in de lever een leverontsteking geeft en verder helemaal niks met andere virussen of wat dan ook te maken heeft.”

“Door de booster en prikkies kunnen overal en nergens ontstekingen optreden, waaronder dus in de lever, maar ook het hart. Dat verschilt van persoon tot persoon. Als er weer allemaal onverklaarbare ziektes zijn, is dat dus helemaal niet zo ‘onverklaarbaar’. We moeten gewoon over de heilige koe kunnen praten: dat het prikkie toch geen grote redder is. Ik hoop dat de prikspijt meevalt.”

Bron (video Pierre Capel)

Bron (onderzoek vaccinatie en hepatitis)

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een × 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.