Laat onze kinderen met rust

Om het electoraat warm te maken voor het vooruitzicht dat alle kinderen ouder dan 12 jaar worden ingeënt, zegt staatssecretaris Matt Hancock dat hij “de resultaten van de klinische studies van Pfizer, waaruit blijkt dat het vaccin veilig en doeltreffend is bij kinderen tussen 12 en 18 jaar, nauwlettend heeft gevolgd”.

Terwijl Joe Biden in de VS rechtstreeks een oproep deed aan schoolkinderen om hen gerust te stellen dat het “veilige en effectieve COVID-19-vaccin”, dat een “rigoureus” en “grondig” onderzoek heeft ondergaan, zal voorkomen dat zij COVID-19 zullen verspreiden “onder hun vrienden, hun broers en zussen, hun ouders en hun grootouders”, en ouders aanmoedigde om ervoor te zorgen dat hun kinderen de injectie krijgen, schrijft Suzie Halewood op off-guardian.org.

Is Matt Hancock op grond van een graad in de politieke wetenschappen in staat om onvermoeibaar te beweren dat de voordelen van het vaccin van Pfizer/BioNTech opwegen tegen de risico’s voor kinderen?

Kwalificeert een graad in politieke wetenschappen en geschiedenis Biden om onweerlegbaar te verklaren dat experimentele COVID-vaccins zonder veiligheidsgegevens op lange termijn veilig zijn? Kan hij ook maar één ingrediënt van een vaccin noemen – zelfs met behulp van een auto-cue? Heeft hij het rapport van de FDA wel gelezen?

Heeft Prins Harry dat? Of de Paus?

Volgens een FDA-rapport van 12 december 2020 over het Pfizer/BioNTech-vaccin waren de meest voorkomende gemelde bijwerkingen na vaccinatie: reacties op de injectieplaats (84,1%), vermoeidheid (62,9%), hoofdpijn (55,1%), spierpijn (38,3%), rillingen (31,9%), gewrichtspijn (23,6%) en koorts (14,2%) – 0,5% meldde ten minste één ernstig ongewenst voorval (d.w.z. levensbedreigend letsel, ziekenhuisopname, blijvende invaliditeit/arbeidsongeschiktheid of overlijden). Bij kinderen waren de ongewenste voorvallen hoger – 4,6% vergeleken met 2,8% bij de oudere deelnemers aan het onderzoek.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.