Laat je niet belazeren: de injecties en zelfs de boosters bieden helemaal geen bescherming, integendeel!

🕒 Leestijd: < 1 minuut

De injecties en boosters bieden helemaal geen bescherming. Om dat aan te tonen volstaat het om de cijfers in de wekelijkseCovid-19 epidemiologische bulletins te lezen.

Alles op een rijtje

Ik heb alles nog eens netjes op een rij gezet in een reeks grafieken, tot en met het laatste rapport van 8 juli. Bekijk het bijgevoegde artikel rustig en trek je eigen conclusies.

Zoals te verwachten was komen er nieuwe initiatieven van de overheid om de brave Belgen aan te sporen om zich een vierde prik met het experimentele Covid-19 ‘vaccin’ te laten toedienen. Daarbij wordt steevast het argument naar voren geschoven als zouden deze bijkomende prikken ons extra bescherming bieden.

Iedereen met een beetje gezond verstand geeft er zich onmiddellijk rekenschap van dat de zogenaamde noodzaak voor een vierde injectie alleen maar kan betekenen dat de vorige drie injecties compleet hun doelstelling hebben gemist.

De drie eerste injecties hebben de verspreiding van de Covid-19 niet tegengehouden en ze hebben ons evenmin ‘beschermd’ tegen wat dan ook. Ze hebben ons niet beschermd tegen infectie, ze hebben ons niet beschermd tegen ziekenhuisopname, ze hebben ons niet beschermd tegen opname in de afdeling Intensieve Zorgen en ze hebben ons niet beschermd tegen Covid-19 sterfte.

Lieve lezer, laat je niet afschrikken door deze ogenschijnlijk harde taal. Maar het is, zoals ik het schrijf.

Daarenboven weten onze beleidsmensen en hun adviseurs maar al te goed dat de prikken die in het verleden werden toegediend na zoveel maanden geen enkel positief resultaat hebben opgeleverd.

Het enige dat deze prikken hebben gedaan is het volgende: ze hebben de kassa van de farmaceutische industrie met onverantwoord hoge bedragen kunnen spekken en ze hebben een ontzettend aantal schadelijke bijwerkingen bij de argeloze en goedgelovige burgers veroorzaakt.

Met vriendelijke groeten

K.P.

Lees hier het volledige verslag

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Laat je niet belazeren: de injecties en zelfs de boosters bieden helemaal geen bescherming, integendeel!

 • 26 augustus 2022 om 00:21
  Permalink

  Simpel gezegd: Een beproefde vaccinatie heeft twee functies:
  1. Zorgen dat je de ziekte waartegen je ingeënt bent niet krijgt.
  2. Zorgen dat je de ziekte in kwestie niet kunt overbrengen op een ander. Deze experimentele prikken doen dat allebei dus niet.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.