Kurt Wayenberg – Hoe erg is Corona echt?

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Ons Belgisch data- en cijferexpert Kurt Wayenberg vertelt hoe de situatie in België nu werkelijk is. Zijn de cijfers zoals we ze zien in het nieuws correct? U heeft ongetwijfeld een eigen antwoord hierop, maar Kurt maakt voor ons een grondige analyse om nog meer duidelijkheid rond deze kwestie te brengen. 

Hoe erg is Corona echt?
Mensen worden overweldigd door cijfers en statistieken en met de vele propaganda weet je niet meer wat te geloven. Kurt Wayenberg ergerde zich al zeer snel over, wat hij zelf noemt, de “vele statistische onzin die in het Corona discours aangehaald werd” en begon de Belgische cijfers op te volgen en daar over te communiceren, oorspronkelijk op viruswaanzin.be, later op een speciaal daarvoor ingerichte website https://hoe-erg-is-corona-echt.be

In deze lezing geeft hij een nuchtere kijk op de cijfers van STATBEL, Sciensano, FAGG, etc. Hij leidt de echte oversterfte af, berekent de risicoprofielen per leeftijdsgroep, verklaart hoe erbarmelijk weinig informatie afgeleid kan worden uit de 11.1 miljoen testen, en informeert waarom men gerust kritisch mag zijn met betrekking tot het vaccineren van gezonde mensen onder de 65! Alle cijfers zijn ontdaan van drama, propaganda en bangmakerij.

Kurt Wayenberg (26/05/1965) is geen arts, noch viroloog of medische wetenschapper, maar evenmin een anti-vaxxer noch een complotdenker. Hij is al meer dan 32 jaar actief in de technologiesector en in het verwerken van grote hoeveelheden informatie. Zijn geloofsbrieven bevatten een Master in Wiskunde, een Master in Bedrijfseconomie (waaronder statistiek & econometrie), en een Master in Artificiële intelligentie.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

11 + 10 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.