Kunstmatige Spik-eiwitten en het einde van de menselijke gezondheid

Het is moeilijk te geloven, en het is zeker nieuw, dat een virus daadwerkelijk op lange termijn veranderingen kan veroorzaken in de genen van een geïnfecteerde persoon. Het is ongelooflijk beangstigend dat uit de resultaten van een nieuwe celstudie is gebleken dat het SARS-CoV-2 spike-eiwit langdurige genexpressieveranderingen kan teweegbrengen, zelfs wanneer de blootstelling minimaal is.

Moderna’s mRNA-1273 bestaat uit een streng mRNA die het lichaam opdraagt het spike-eiwit te produceren dat het coronavirus gebruikt om zich aan menselijke cellen vast te hechten. De streng is als de ene kant van een rits; de “tanden” zijn een reeks chemische letters die de cellen lezen om de 1.273 aminozuren te produceren waaruit het spike-eiwit bestaat. Als het vaccin werkt zoals de bedoeling is, zal het lichaam de eiwitten kort na de injectie beginnen te produceren.

Wat kan er misgaan?

Er gaat genoeg mis. Toch negeren de mainstream pers, Youtube, Facebook, Twitter, het CDC, de FDA, de WHO, de vaccinbedrijven, en iedereen die COVID-vaccins verplicht stelt, de duizenden mensen die kort na hun injecties dood neervallen en de honderdduizenden gewonden, tienduizenden ernstig, die allemaal in Europa en de Verenigde Staten worden geteld door de officiële meldsystemen voor vaccins. Hoe kunnen we zo verraden worden? Hoe kan iemand met een menselijk hart de dood en het diepe lijden van anderen ontkennen?

Het onderzoek naar de spike-eiwitten, niet het virus zelf, begint te verklaren waarom sommige COVID-19-patiënten – die COVID-langlevenden worden genoemd – symptomen als kortademigheid en duizeligheid ervaren lang nadat ze van de infectie zijn verlost.

De bevindingen ondersteunen het vermoeden dat dit geen toevalstreffer van de natuur was maar een product van genetische manipulatie van de ergste soort. Door het lichaam geproduceerde spike-eiwitten zouden ook kunnen verklaren waarom zoveel vrouwen, die niet zijn gemeld in de meldsystemen voor vaccins, dramatische veranderingen in de menstruatie hebben, aldus het British Medical Journal. Bovendien zouden spike-eiwitten kunnen verklaren waarom zelfs niet-gevaccineerde vrouwen die zijn blootgesteld aan gevaccineerde vrouwen soortgelijke problemen hebben.

Luister naar de CEO van Moderna die uitlegt hoe zijn rRNA shots de lichaamscellen zover krijgen om de vaccins te produceren. Hebben ze mensen in vaccins veranderd, zodat de ongevaccineerden geen injectie nodig hebben? Het is op zijn zachtst gezegd een beetje schokkend om te horen dat de huidige vaccins opzettelijk zijn ontworpen om als zelfreplicerende vaccins te functioneren.

Hier het volledige Engelstalige artikel in DrSircus (d.d. 5 mei 2021).

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.